obchodné

Ako zarobiť peniaze na jahody

Ako zarobiť peniaze na jahody

Video: 3 NAJLEPŠIE SPÔSOBY, ako zarobiť peniaze na YouTube 2024, Júl

Video: 3 NAJLEPŠIE SPÔSOBY, ako zarobiť peniaze na YouTube 2024, Júl
Anonim

Jahoda je veľmi chutné bobule, používa sa pri príprave rôznych dezertov, nápojov, je potešením jesť čerstvé. Ľudia prišli s mnohými spôsobmi, ako zarobiť peniaze na základe pestovania a predaja semien, sadeníc a bobúľ tejto rastliny.

Image

Budete potrebovať

  • - sadenice jahôd;

  • - nebytové priestory s vykurovacími a osvetľovacími systémami;

  • - plastové vrecká so substrátom rašeliny a perlitu;

  • - zavlažovací systém

  • - hnojivá;

  • - poľnohospodárska technológia pestovania jahôd (knihy, CD, internet).

Návod na použitie

1

Usporiadajte celoročné pestovanie jahôd v interiéri. To je oveľa výhodnejšie, pretože potrebuje menej pôdy a nezávisí od poveternostných podmienok. Vymeňte slnečné svetlo a teplo za umelé osvetlenie a kúrenie.

2

Na plantáži nájdite akúkoľvek miestnosť od niekoľkých metrov štvorcových, v ktorej bude možné udržiavať izbovú teplotu po celý rok. Môže to byť garáž, stodola, nebytová miestnosť.

3

Predám sadenice jahôd alebo ich pestujte zo semien. Budete tiež potrebovať rašelinu a perlit, môžete si ich kúpiť v každom záhradníckom obchode. Na pestovanie bobúľ používajte substrát, čo výrazne znižuje riziko chorôb rastlín a škodcov škodcami.

4

Jahody pestujte na špeciálnych ovocných blokoch. Z dna bloku urobte plastové vrecko so substrátom, ktorý obsahuje zmes rašeliny a perlitu. Mal by mať malý priemer, čo vám umožní umiestniť väčší počet vriec do tej istej oblasti.

5

Vytvorte pristávacie otvory (rezy) pozdĺž vaku naplneného substrátom. Položte vrecia priamo na podlahu. Ak sa ukázalo, že sú malé na výšku a umožňujú podmienky, urobte druhú úroveň zhora nad spodné vrecká. Horné vrecká zaveste na ďalšie podpery, sadenice rastlín v nich, ako aj na vrecká nižšej úrovne. Sada vriec v radoch - 2 až 3 kusy na 1 meter štvorcový každej vrstvy.

6

Postavte si domáci zavlažovací systém na pohon sadeníc. Do každého vaku sa cez ňu privádza výživný roztok. Pri vhodnej technológii starostlivosti o jahody produkujú maloplodé odrody 100 - 250 bobúľ a veľkoplodé plody vyprodukujú ročne viac ako 700 bobúľ z jedného kríka. Môžete začať s malým podnikaním pestovania jahôd doma, ale buďte pripravení - máte šancu dostať nádejný veľký podnik. Metóda pestovania jahôd v interiéri je celosvetovo overeným prostriedkom najrýchlejšieho zarábania a akumulácie kapitálu.

ako zarobiť peniaze na bobule

Odporúčaná