obchodné

Ako zarobiť peniaze na platobných termináloch

Ako zarobiť peniaze na platobných termináloch

Video: DOXX Platobná brána - prihlásenie 2024, Júl

Video: DOXX Platobná brána - prihlásenie 2024, Júl
Anonim

Platobné terminály sú stacionárne zariadenia, ktoré zabezpečujú prijímanie platieb v samoobslužnom režime. S ich pomocou môžete platiť za služby mobilných operátorov, verejných služieb, televízie, internetu atď. Toto je populárne a relevantné podnikanie, ktoré môže priniesť slušný zisk.

Image

Budete potrebovať

  • - zaregistrovať spoločnosť;

  • - nájsť miesto na inštaláciu terminálov;

  • - nákupné terminály;

  • - uzavrieť dohodu so spoločnosťou poskytujúcou služby;

  • - uzavrieť dohodu s platobným systémom;

  • - začať pracovať.

Návod na použitie

1

Predtým, ako sa stanete vlastníkom siete platobných terminálov a začnete zarábať, zaregistrujte právnickú osobu (LLC) alebo fyzickú osobu (IP). Otvorte si bankový účet.

2

Rozhodnite sa, kde budú nainštalované vaše terminály. Poloha zariadenia hrá rozhodujúcu úlohu pri rozvoji podnikania a tvorbe výnosov. Vyberte si z obchodných centier, veľkých nákupných a zábavných centier, supermarketov, centrálnych ulíc atď. Pri prijímaní konečného rozhodnutia sa riadte vysokou premávkou (od 1 000 osôb za deň), prítomnosť elektrického a bezpečnostného personálu na tomto mieste.

3

Nájdite spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou, inštaláciou a údržbou zariadení a uzavrite s ňou dohodu. Toto je najvhodnejšia možnosť na prevádzkovanie tohto podnikania. Ak plánujete nainštalovať iba jedno zariadenie, môžete to urobiť bez personálu. V prípade inštalácie siete terminálov najmite operátora, ktorý bude monitorovať operácie cez internet, a uzavrieť dohodu s bankou alebo bezpečnostnou agentúrou, ktorá bude inkaso vykonávať.

4

Po odstránení všetkých problémov získajte terminály. Preštudujte si podmienky, za ktorých fungujú rôzne platobné siete, a uzavrite dohodu s jednou z nich - Empay, E - pay, E - port atď.

5

Náklady na nové zariadenia sa pohybujú od 80 000 rubľov za pouličné a od 60 000 rubľov za priestory určené. Môžete tiež kúpiť použité terminály. Ich ceny sa znižujú asi o 50%.

6

Majte na pamäti, že vaše zárobky budú vychádzať z provízie a budú predstavovať 2 až 8% z celkovej sumy všetkých platieb. Všetko záleží na podmienkach zmluvy. Minimálny obrat jedného bodu na nepreplnenom mieste sa pohybuje od 7 000 do 8 000 rubľov za deň. Na priechodných miestach dosahuje 90 000 - 100 000 rubľov. Ak sú vaše terminály umiestnené v preplnených miestach, jedno zariadenie vám prinesie čistý zisk od 2 000 do 8 000 rubľov za deň.

Odporúčaná