obchodné

LLC v Petrohrade: ako sa otvoriť

LLC v Petrohrade: ako sa otvoriť

Video: Zenit SAINT PETERSBURG vs. VK Dukla LIBEREC - CEV Volleyball Cup 2021 Men 4th Finals 2024, Júl

Video: Zenit SAINT PETERSBURG vs. VK Dukla LIBEREC - CEV Volleyball Cup 2021 Men 4th Finals 2024, Júl
Anonim

Skratka „LLC“ znamená „spoločnosť s ručením obmedzeným“. Ide o združenie vytvorené jednou alebo viacerými fyzickými alebo právnickými osobami, ktorých základné imanie sa skladá z akcií vložených jej zakladateľmi.

Image

Návod na použitie

1

LLC je typ obchodného partnerstva. Jeho hlavným cieľom je dosiahnuť zisk a zdieľať ho medzi zakladateľmi. V Rusku je LLC najobľúbenejšou formou komerčnej organizácie.

2

Ak chcete založiť LLC v Petrohrade, nie je potrebné uchýliť sa k službám špeciálnych firiem - môžete to urobiť sami. Po prvé, rozhodnúť o počte zakladateľov, ktorí sú pripravení prispievať na financovanie ako podiel na základnom imaní. Podľa Občianskeho zákonníka by tieto osoby nemali mať viac ako 50 osôb. Zakladatelia zodpovedajú za záväzky LLC iba v rozsahu svojho podielu - inými slovami, v prípade bankrotu nestratíte viac, ako ste investovali do podnikania.

3

Poďte s menom. LLC v Petrohrade nie je možné zaregistrovať, ak nemá taký identifikačný atribút, ako je prítomnosť jedinečného mena. Petrohradská daňová inšpekcia vás môže odmietnuť zaregistrovať, ak je názov vašej spoločnosti nesprávny, v rozpore so zákonmi Ruskej federácie alebo ak spoločnosť s rovnakým názvom je už zaregistrovaná a nemáte franšízovú dohodu.

4

Ak chcete zaregistrovať spoločnosť LLC, musíte mať oficiálnu adresu. Adresa sídla je skutočná adresa výkonného orgánu vašej organizácie.

5

Okrem registrácie spoločnosti LLC v Petrohrade musíte poskytnúť aj dokumenty, ako napríklad:

- vopred zostavenú a pripravenú chartu LLC (LLC s neexistujúcou chartou sa nemôže považovať za oficiálnu a nepodlieha registrácii);

- ak existuje viac zakladateľov, bude potrebné vypracovať spoločenskú zmluvu, v ktorej budú stanovené práva a povinnosti účastníkov, ako aj výška ich akcií a výška zodpovednosti;

- rozhodnutie o otvorení LLC (ak je zakladateľom jedna osoba alebo právnická osoba) alebo úradný protokol o stretnutí zakladateľov, na ktorom bolo prijaté;

- kópia pasu a certifikátu DIČ od každého zakladateľa, budúceho generálneho riaditeľa a účtovníka;

- žiadosť na daňový úrad s príslušnou žiadosťou.

Odporúčaná