ostatné

Pravidlá pre výber rozbaľovacích stánkov s vlysom ​​v závislosti od ich funkcií

Pravidlá pre výber rozbaľovacích stánkov s vlysom ​​v závislosti od ich funkcií
Anonim

Inovatívne vyskakovacie stojany s vlysom ​​sú ideálnym riešením pre originálnu prezentáciu výrobkov. Toto komerčné a reklamné vybavenie má v porovnaní so štandardnými stojanmi niekoľko výhod vďaka svojej výške a možnosti namontovania asymetrickej expozície.

Image

Ak by mal byť produkt viditeľný z diaľky, odporúča sa uprednostniť vyskakovací stojan s vlysom, ktorý výrazne zvyšuje rozsah viditeľnosti, a tým aj viditeľnosť vystavených výrobkov.

Na prezentáciu pri vypnutom svetle je najvhodnejšie reklamné zariadenie vybavené vonkajším a vnútorným osvetlením vo forme halogénových žiaroviek. Ak potrebujete pripevniť ďalší fotografický panel alebo dosku, vynikajúcim riešením budú mobilné vyskakovacie stojany s praktickým stojanom z plastovej krabičky, na ktorý sa namontuje požadovaný prvok.

Pre ziskovú prezentáciu originálnych a živých výrobkov by ste mali zvoliť otočné vyskakovacie stojany s vlysom, ktoré vyzerajú ako kocka alebo stožiar. Video vysielanie na stojane umožní vykonávať zariadenia na výrobu reklamy s panelom z tekutých kryštálov na jeho povrchu.

Ak chcete svojim produktom dodať animovaný vzhľad, môžete uprednostniť rozbaľovacie stojany s dynamickým podsvietením LED, ktoré simuluje pulzné blikanie alebo rotáciu. Pop-up stojany sú tiež skvelé pre zvýraznenie reklám, ktoré dávajú logu alebo objemu textu ďalšie osvetlenie.

Odporúčaná