ostatné

Pravidlá pre výber vyskakovacích stánkov s vitrínami v závislosti od ich funkcií

Pravidlá pre výber vyskakovacích stánkov s vitrínami v závislosti od ich funkcií
Anonim

Mobilné vyskakovacie stojany s vitrínami sú klasické maloobchodné a reklamné zariadenia, ktoré sa líšia od klasických mobilných stojanov prítomnosťou zabudovaných vnútorných políc. Tieto návrhy sa dajú ľahko zostaviť do exponátu s rešpektom.

Image

Ak chcete pomocou inzerovaného produktu demonštrovať malý grafický obrázok, mali by ste zvoliť vyskakovací stojan s tromi fotografickými panelmi. Na umiestnenie väčších obrázkov je žiaduce uprednostniť stojany s vitrínami, na ktoré môžete nainštalovať 6 až 8 fotografických panelov.

Mobilné vyskakovacie stojany s halogénovými žiarovkami namontovanými po stranách konštrukcie sú ideálne na zvýraznenie výrobkov. Pre originálne osvetlenie si môžete zvoliť čiastočné dekorácie s lampami podľa usporiadania alebo vyskakovací stojan s prvkami dekorácie osvetlenia rámu.

Ak chcete, aby reklamné vybavenie vo forme vyskakovacích stojanov s ergonomickými vitrínami vyhovovalo dostatočnému počtu inzerovaných výrobkov (napríklad kozmetika, parfumy atď.), Mali by ste zvoliť dizajn s maximálnym možným počtom políc.

Stánok s dvoma širokými vitrínami umiestnenými v strede alebo po stranách reklamnej štruktúry je dosť dobrý na predvádzanie kusového tovaru. V závislosti od požadovaného efektu, ktorý by zobrazovaný produkt mal priniesť, si môžete vybrať tento typ vyskakovacieho stojana s miernym matným alebo výraznejším lesklým fotografickým panelom.

Odporúčaná