ostatné

Pravidlá pre výber stojanov s valčekovými stenami v závislosti od ich funkcií

Pravidlá pre výber stojanov s valčekovými stenami v závislosti od ich funkcií
Anonim

Obchodné a reklamné vybavenie vo forme valcových stenových stojanov je v marketingovom prostredí veľmi populárne. Najčastejšie sa používa na predvádzanie fotografií, fotografií, prezentácií produktov alebo loga spoločnosti. Stojany s lisovanými stenami na valcoch sú vysoko cenené pre svoju efektívnosť, mobilitu a jednoduchú inštaláciu.

Image

Veľkoformátové modely sú vynikajúce na umiestnenie stojana na stenu na stojan na stojan na tlačové steny - okrem toho ich dizajn umožňuje opakovať zobrazený obrázok na celej ploche tohto zariadenia pre reklamnú výrobu. Odporúča sa tiež používať stojany s valcovou stenou pri udalostiach, kde je potrebné rýchlo nainštalovať reklamu bez zapojenia ďalších pracovníkov do inštalácie.

Pre vonkajšiu reklamu sú modely stenových stánkov ideálne pre zaťaženie vetrom. Majú veľkú hmotnosť a veľký presah nosných nôh a sú tiež vybavené špeciálnymi otvormi, ktoré vám umožňujú bezpečne pripevniť stojan s valčekovou stenou v pôde.

Ak je potrebné regulovať veľkosť inzerovaného fotografického plátna, mali by ste zvoliť modely s teleskopickým dizajnom a držiaky, ktoré nemusia používať špeciálny nástroj. Na demonštráciu niekoľkých reklamných fotografií je vhodné zvoliť stojany s tlačiarenskou stenou s bannermi namontovanými vo vymeniteľnej kazete, ktoré je možné použiť v súprave niekoľkých kusov.

Odporúčaná