obchodné

LLC registrácia: ako na nič zabudnúť

LLC registrácia: ako na nič zabudnúť
Anonim

Registrácia LLC je vlastne zápis všetkých potrebných informácií o tomto obchodnom podniku do zjednoteného štátneho registra. Okrem toho je postup registrácie spoločností vo forme LLC prísne regulovaný.

Image

Návod na použitie

1

Zamyslite sa, koľko ľudí by malo byť v zakladateľoch spoločnosti. Potom zhromaždte všetkých zakladateľov a dohodnite sa, kto a kto bude v tejto spoločnosti.

2

Vypracujte memorandum o založení spoločnosti a potom môžete pokračovať v príprave charty. Zakladatelia musia uzavrieť túto dohodu o založení spoločnosti LLC. Bude obsahovať všetky základné informácie: koľko je výška základného imania, náklady a veľkosť akcií, postup na vytvorenie základného imania a záväzky spoločnosti po registrácii.

3

Zorganizujte valné zhromaždenie a pošlite mu pozvánky všetkým zakladateľom spoločnosti s ručením obmedzeným. Výsledky zostavy zložky by sa mali zaznamenať v zápisnici. V tom istom dokumente je tiež potrebné zohľadniť právnu adresu a meno založenej LLC, zloženie zakladateľov, informácie o schválení charty.

4

V protokole uveďte osobu, ktorá je poverená registráciou podniku.

5

Ak má spoločnosť iba jedného zakladateľa, potom nie je potrebné stretnutie. V tomto prípade je rozhodnutie o založení spoločnosti vo forme spoločnosti s ručením obmedzeným formálne rozhodnutím jedinej osoby (samotný zakladateľ).

6

Vklad výšky základného imania. Ak ste sa rozhodli platiť v hotovosti, musíte si otvoriť bežný účet sporiteľne a okamžite vložiť najmenej polovicu peňazí.

7

Zaplaťte štátny poplatok vo výške, ktorá sa účtuje za posúdenie žiadosti o registráciu LLC a je možné ju určiť iba podľa daňového poriadku.

8

Pripravte potrebný súbor dokumentov na registráciu spoločnosti LLC: - zakladajúce dokumenty, - žiadosť vypracovaná v súlade so stanoveným formulárom, - rozhodnutie o založení spoločnosti, - dokument potvrdzujúci zavedenie základného imania, - doklad o zaplatení štátnej dane.

9

Všetky vyššie uvedené dokumenty predložte štátnej registračnej službe.

Odporúčaná