ostatné

Ruslan Baysarov: životopis podnikateľa, kariéra, osobný život a fotografie

Obsah:

Ruslan Baysarov: životopis podnikateľa, kariéra, osobný život a fotografie
Anonim

Ruslan Sulimovich Baysarov je ruský podnikateľ čečenského pôvodu, generálny riaditeľ spoločnosti TEPK as a predseda predstavenstva SC Most.

Image

Ruský podnikateľ Ruslan Baysarov je teraz na zozname Forbes a je považovaný za najbohatšieho predstaviteľa Čečenskej republiky v Rusku. Podarilo sa mu vybudovať úspešnú kariéru v uhoľnom priemysle, výstavníctve, IT technológiách, výstavbe infraštruktúry a investíciách.

tvorenie

Ruslan Baysarov sa narodil v okrese Grozny v roku 1968. Čečeň podľa štátnej príslušnosti. Pochádzal z veľkej rodiny, ktorá je teip khachárou, ktorej sa môže pochváliť mnoho slávnych ľudí z Čečenskej republiky.

Image

Po ukončení štúdia Ruslan odišiel do Moskvy a úspešne zložil prijímacie skúšky na strojársku a stavebnú univerzitu. Hneď ako sa mladý muž začal ovládať ako študent, bol odvlečený do armády. Po ukončení vojenskej služby som neopustil vzdelanie.

  • Prešiel do Groznyho ropného inštitútu ao niekoľko rokov neskôr získal špecializáciu inžinier-ekonóm.

  • O niekoľko rokov neskôr, v roku 2001, Ruslan vyštudoval Moskovskú štátnu univerzitu. Lomonosov s magisterským stupňom sociológie.

  • Baisarov neskôr dobyl nový vrchol - v roku 2018 úspešne obhájil dizertačnú prácu v odbore Teoretické základy projektovania banských systémov a stal sa kandidátom technických vied.

kariéra

Baysarov začal zarábať pri štúdiu. Potom v oblasti jeho záujmov boli počítače. Po presťahovaní sa do Moskvy sa úplne venoval svojmu prvému významnému projektu - štúdiu krásy. Módny salón prilákal početných hercov a hviezdy šoubiznisu, čo Ruslanovi poskytlo mnoho užitočných kontaktov. V polovici 90. rokov spolu so Štefanom Mikhalkovom a Fedorom Bondarchukom otvoril podnikateľ Ruslan Baysarov herný klub Infant Silver. V prenajatých a opravených priestoroch na nábreží Krasnopresnenskaja sa podnikateľ otvoril

  • nočný klub

  • kasíno,

  • športový areál

  • parkovanie.

Baysarov venoval osobitnú pozornosť reštaurácii, najmä bol prvým v hlavnom meste, ktorý otvoril inštitúciu japonskej kuchyne. Ruská inteligencia ocenila centrum, ktoré vytvoril, čím sa stalo skutočne kultovým miestom v Moskve.

Image

Ruslan Sulimovič sa však čoskoro rozhodol zastaviť aktivity v zábavnom sektore: upozornil na ropný rafinérsky priemysel, ktorý sa o neho už dlho zaujímal. Počas práce s dušou dosiahol obchodník značný úspech. Svoju „ropnú“ kariéru začal v Moskve Fuel Company. Ruslan Baysarov predstavil projekt, ktorý umožnil optimalizáciu práce stoviek organizácií vytvorením inovatívneho programu na výpočet spotreby paliva. V skutočnosti išlo o projekt na spracovanie elektronických platieb - kartové systémy na nákup motorového paliva vodičmi spoločností s veľkými flotilami. Projekt sa zaujímal o kľúčové spoločnosti a vládne agentúry. V dôsledku toho bol softvér vytvorený pod vedením Ruslana Baysarova nainštalovaný na viac ako 2000 čerpacích staniciach v celom Rusku. Súčasne podnikateľ otvoril svoju vlastnú palivovú spoločnosť, ktorá destilovala 1, 5 milióna paliva v moskovskej ropnej rafinérii.

Image

Počas nasledujúceho desaťročia sa podnikateľovi podarilo pôsobiť na vedúcich pozíciách v najuznávanejších špecializovaných spoločnostiach moskovského palivového a energetického komplexu a riadiť také podniky, ako je moskevská ropná rafinéria OJSC, Mosnefteprodukt OJSC, Moscow Fuel Company OJSC.

Vlastné podnikanie Ruslana Baysarova

V podmienkach neustáleho rozvoja a profesionálneho rastu nemohol ambiciózny podnikateľ pomôcť, ale zamyslieť sa nad realizáciou svojich vlastných projektov a rozšírením obchodných hraníc. Ruslan Baysarov začal nový obchod a v roku 2011 založil a viedol spoločnosť Tuva Energy Industrial Corporation. Jeho hlavnou úlohou je rozvoj nerastných surovín v regióne, pre ktoré bola získaná licencia na rozvoj jedného z najbohatších ložísk uhlia - Jedenásť ložisko. V rámci rozvoja tejto časti sa však uskutočňujú rozsiahle práce ďaleko za jej hranicami: ide o výstavbu 410 kilometrovej železnice (v zásade prvá železnica v Tyve) a výstavba uhľovodíkového hlbinného terminálu na území Khabarovsk. To všetko uľahčí a optimalizuje dodávku uhlia z jedenásteho ložiska na vývoz.

Image

Okrem toho bol v rokoch 2015-2016 Ruslan Baysarov schopný odkúpiť kontrolný podiel v jednej z najstarších a najuznávanejších spoločností skupiny SK Most v krajine. V čase, keď riadil predstavenstvo, sa odborníkom SK Most podarilo dokončiť niekoľko významných projektov, napríklad dokončiť výstavbu prvého ruského prístavu na Ďalekom severe - prístav Sabetta a tiež začať stavať nové objekty národného významu. Teraz pracujú odborníci spoločnosti

  • projekt na zvýšenie kapacity železnice Bajkal-Amur,

  • stavať cestné a železničné mosty na hranici s Čínou,

  • modernizovať infraštruktúrne zariadenia a presunúť železnicu na Sachalin,

  • riadenie nových tunelov moskovského metra.
Image

Odporúčaná