Obchodné riadenie

Koľko stojí otvorenie firmy

Obsah:

Koľko stojí otvorenie firmy

Video: #7 Visistories Dušan Plichta - Koľko peňazí stojí otvorenie kaviarne? 2024, Júl

Video: #7 Visistories Dušan Plichta - Koľko peňazí stojí otvorenie kaviarne? 2024, Júl
Anonim

Ak ste snívali o začatí vlastného podnikania už dlhší čas, ale nemáte dostatok peňazí, nie je to problém, pretože teraz si môžete tento cieľ uvedomiť za veľmi málo peňazí.

Image

Niekedy v živote príde okamih, keď si neodolateľne chcete vyskúšať niečo, čo patrí iba vám. V určitom okamihu je človek unavený neustále chodiť do práce, ktorá je, samozrejme, platená málo, ale vyžaduje veľa.

Vynára sa myšlienka, prečo sa nesnažíte otvoriť svoj vlastný podnik. Tu začína zábava. Vyzbrojený kúskom papiera a písacím nástrojom človek začína vytvárať projekt a počíta, koľko peňazí bude potrebovať na dosiahnutie tohto cieľa.

Ako otvoriť podnik

Pri otváraní firmy vám môže pomôcť niekoľko krokov:

1. Musíte si otvoriť svoj vlastný bankový účet a táto služba vás bude stáť asi 750 rubľov.

2. Podpis za vykonanie záznamu o jednotlivom podnikateľovi do Jednotného štátneho registra podnikov potvrdeného notárom bude stáť približne 1 000 rubľov.

3. Bude sa požadovať zaplatenie štátneho poplatku, ktorého cena je 800 rubľov.

4. Budete si tiež musieť kúpiť osobnú pečať. Ak si vyberiete obvyklú, minete najmenej 350 rubľov a pri objednávaní pečate s erbom Ruskej federácie dajte 3500 rubľov.

Preto, aby ste otvorili svoje podnikanie bez vonkajšej pomoci, utratíte o niečo viac ako 3 000 rubľov, ak, samozrejme, ušetríte na tlači. Žiadosť o podporu správnej spoločnosti výrazne zvýši vaše výdavky o niekoľko tisíc rubľov, pretože medzi jej služby patrí kvalifikovaná konzultácia, overenie a starostlivá príprava všetkých potrebných dokumentov.

Odporúčaná