obchodné

Vlastné fitnescentrum: ako sa otvára od nuly

Vlastné fitnescentrum: ako sa otvára od nuly

Video: Words at War: The Veteran Comes Back / One Man Air Force / Journey Through Chaos 2024, Júl

Video: Words at War: The Veteran Comes Back / One Man Air Force / Journey Through Chaos 2024, Júl
Anonim

Dobré fitnescentrum umožňuje ľuďom zlepšovať svoje celkové zdravie, schudnúť, zvládať stres a relaxovať. Ak plánujete otvoriť fitnescentrum, musíte dôkladne premyslieť podnikateľský plán.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - financovanie;

  • - priestory;

  • - športové vybavenie.

Návod na použitie

1

Napíšte podnikateľský plán pre svoje budúce fitnescentrum a. Rovnako ako v každom novom podnikaní je veľmi dôležité zohľadniť všetky základné operácie, ktoré zahŕňajú financovanie, marketing a oveľa viac. Musíte vedieť, o čo sa usilovať.

2

Rozhodnite o financovaní. Budete musieť zistiť, či podporíte nové fitnescentrum vlastnými prostriedkami alebo či začnete hľadať investorov. Váš plán by mal navyše obsahovať prognózy na prvé tri roky činnosti, aby ste mohli určiť, ako budete vyplácať mzdy zamestnancom a mať svoj vlastný príjem.

3

Vyhľadajte centrum. Ak sa chystáte otvoriť také triedy ako joga alebo krok, potom potrebujete aspoň jedno priestranné štúdio. V prípade veľkých požiadaviek by vybraná miestnosť mala mať dostatok priestoru na silový tréning, vybavenie kardio a škrupiny na zahrievanie, ako aj šatne a sprchy. Uistite sa, že vo vybranej budove to všetko vyhovie.

4

Získajte potrebné vybavenie. Ako majiteľ firmy si môžete kúpiť všetko, čo potrebujete, za veľkoobchodné ceny. Uskutočnite vlastný prieskum a stanovte najlepšie ciele týkajúce sa ceny a potrebných zariadení. Okrem toho sa uistite, že prichádza so zárukou, pretože fitnes vybavenie sa vždy používa aktívne a bude potrebné ho pravidelne opravovať.

5

Prijímajte zamestnancov. Keď budete robiť pohovory s kandidátmi na trénerov alebo kondičných mentorov, uistite sa, že majú solídne zázemie v oblasti fyzického cvičenia a fitnes. Pravdepodobne budete potrebovať aj personál zákazníckeho servisu a celé priestory.

6

Začnite so svojím podnikaním. Príďte so špeciálnymi cenovými ponukami a zľavami na počesť slávnostného otvorenia fitnescentra a prilákania zákazníkov.

Odporúčaná