Druhy činností

Vyberte názov pre detský klub

Vyberte názov pre detský klub

Video: Ako si vybrať inhalátor pre domácu prírodnú liečbu kašľa? 2024, Júl

Video: Ako si vybrať inhalátor pre domácu prírodnú liečbu kašľa? 2024, Júl
Anonim

Rozhodli ste sa otvoriť detský klub? Venujte pozornosť jej názvu. Ak je krásne a originálne, jedno meno vám môže prilákať veľa zákazníkov.

Image

Pamätajme, ako často volajú detské kluby. Ak žijete vo veľkom meste, skúste prechádzať ulicami, pozrite sa na symboly. Určite uvidíte možnosti, ktoré možno priradiť jednej z týchto skupín:

  • Mená. Maroussia, Nadenka, Danina Shkola, Alice a ďalšie. Takéto mená sú veľmi jednoduché a zrozumiteľné, rodičia ich majú radi. Bude sa však váš detský klub spájať s mnohými kaderníckymi salónmi a obchodmi, ktorých mená tiež často majú meno?

  • Štúdium a všetko s tým spojené. „Akadémia detstva“, „ABC“, „Workshop znalostí“, „Uchishka“. Takéto meno je dobrý nápad, ak sa vo vašom klube kladie dôraz na školenia.

  • Všetko sa týkalo detí a detstva. „Malý“, „Dôvod“, „Pehy“, „Palady“, „Slnko“. Na jednej strane je meno z tejto kategórie skvelé, je ľahké prísť s logom a znakom pod ním, také meno povzbudzuje a pripomína rodičom z ich detstva kruhy. Na druhej strane však spomienky na bezplatné detské kluby sú mínus práve preto, že neboli zaplatené za školenie.

  • Zvieratá, ako aj kreslené postavičky. „Cheburashka“, „Limpopo“, „Veseliya“ - s najväčšou pravdepodobnosťou vo vašom meste existuje aspoň jeden detský klub s týmto menom.

Prišli ste s niekoľkými možnosťami? Tento zoznam je možné doplniť pomocou asociačnej metódy:

  • Skúste zostaviť viac zoznamov funkcií. Napríklad prvý zoznam obsahuje znakové znaky (iba pozitívne!): Silný, inteligentný a vynaliezavý. Druhou sú farby, vrátane neobvyklých. Tretie - všetky slová, ktoré môžu opísať rozprávky: rozprávka, čarodejnica, kúzlo. Urobte si niekoľko z týchto zoznamov a potom premýšľajte, ktoré z týchto slov môžu dopĺňať už vynájdené názvy. Urobte pár fráz, potom ich premyslite a vyberte tie najlepšie.

  • Pokúste sa zmeniť meno, napíšte jedno z jeho slov alebo všetky slová do latinky. Takže najznámejšie slovo môže vyzerať zaujímavejšie.

  • Po výbere správnej možnosti sa ubezpečte, že váš klub nemá menovku svojho klubu - pretože potom sa ukáže, že je to zmätok a bude ťažšie sa dištancovať od takéhoto konkurenta.

A ešte jeden malý tip: vyberte chytľavé meno, ktorému ľudia rozumejú. Potom je pravdepodobnejšie, že bude vypočutý.

Odporúčaná