Obchodné riadenie

7 tipov na uľahčenie vašej domácej kancelárie

7 tipov na uľahčenie vašej domácej kancelárie

Video: Neviditeľný zips|Ako používať pätku neviditeľného zipsu S518, S518NS | Priemyselný šijací stroj Juki 2024, Júl

Video: Neviditeľný zips|Ako používať pätku neviditeľného zipsu S518, S518NS | Priemyselný šijací stroj Juki 2024, Júl
Anonim

Tento článok nie je návodom na uľahčenie štúdia interiéru miestnosti. Neexistujú žiadne tipy týkajúce sa dizajnu a správnosti foriem nábytku. Toto sú pomocné odporúčania, ktorých účelom je urobiť domácu kanceláriu pohodlnejšou, funkčnejšou a pohodlnejšou prostredníctvom zdanlivo nevýznamných detailov.

Image

Nič viac

Kreatívny neporiadok a bezradný neporiadok sú dve rôzne veci. Na pracovnej ploche musíte nechať iba to najnutnejšie. A potom - pridajte 1-3 položky, ktoré sú v súlade s osobnosťou osoby, a sú spojené s dobrými vlastnosťami. Nemusia byť praktické, ale budú mať pozitívny vplyv na atmosféru domácej kancelárie.

motivácia

Kancelária je pevnosťou horiacich termínov, pracovných chýb a porážok. V zúfalstve pomáhajú motivačné plagáty a značky dokonale. Napríklad v nich môžu byť citácie a obrázky, ktoré stimulujú dobrú náladu. Hlavná vec je, že vyvolané emócie by mali byť pozitívne.

Usporiadatelia, vybavenie, nábytok

Ak kancelária potrebuje kartotéku, skrinku na dokumenty, držiak pera, tlačiareň atď., Musíte sa o všetko starať skôr, ako začnete. V opačnom prípade bude chýbať jeden alebo druhý, a pracovná nálada bude nakoniec oslabená nekonečnými bežiacimi detonáciami z pracoviska.

Idea doska (alebo poznámkový blok)

Nezabudnite na všetky plány - na nadmerné zaťaženie a pravidelné zlyhanie pamäte. Preto je múdrejšie označiť všetko na tabuli nápadov. To vám umožní nezabudnúť na zamýšľané úlohy. Okrem toho musíte mať čas na ich dokončenie včas.

Pohodlné osvetlenie

Kancelária by mala byť pohodlná nielen ráno a popoludní, keď slnečné lúče osvetľujú miestnosť, ale aj večer a v noci. V takom prípade by umelé svetlo nemalo odvádzať pozornosť od práce a dostať sa na nervy - je potrebné vziať do úvahy umiestnenie zdrojov a ich celkový jas.

Pohodlná stolička a stôl

Ak telo začne hučať hodinu po začiatku práce, nejde o produktivitu. Pochybnosti na všetkých frontoch budú mať za následok nervové napätie - raz, v tele nepríjemné pocity - dva. Preto by mal byť nábytok pohodlný a mal by prispievať k pohodliu. Pracovná stolička by nemala spôsobiť akútnu túžbu prejsť na domácu pohovku.

V dôsledku toho. V kancelárii by malo byť všetko usporiadané tak, aby sa človek počas celého pracovného dňa cítil pohodlne. Izba by mala napomáhať tvorivosti a nemala by vyvolávať nepríjemné emócie. Potom práca pôjde oveľa efektívnejšie.

Odporúčaná