obchodné

Čo potrebujete na otvorenie kovania pre pneumatiky

Čo potrebujete na otvorenie kovania pre pneumatiky

Video: 40 užitočných automobilových produktov od spoločnosti Aliexpress, ktoré sú pre vás užitočné 2024, Júl

Video: 40 užitočných automobilových produktov od spoločnosti Aliexpress, ktoré sú pre vás užitočné 2024, Júl
Anonim

Z dôvodu offseason veľké množstvo ľudí, ktorí sa obávajú dodatočných zárobkov, začína uvažovať o organizovaní montáže pneumatík. Tento druh činnosti patrí medzi malé podniky a má mnoho výhod: minimálny počiatočný kapitál, krátka doba návratnosti a neustála potreba takýchto služieb.

Image

Na otvorenie kovania na pneumatiky je potrebné najprv zaregistrovať právnu formu podnikania ako IP. Povinná certifikácia a licencovanie pre tento druh činnosti bolo zrušené, takže môžete získať certifikát podľa svojej vlastnej slobodnej vôle. Účinok jednotnej dane na imputovaný príjem sa naopak pripisuje službám v oblasti montáže pneumatík, zatiaľ čo fyzickým ukazovateľom je počet všetkých zamestnancov vrátane individuálneho podnikateľa.

Ďalej otvorte montáž pneumatík, prenajmite si vhodnú miestnosť a kúpte si všetko potrebné vybavenie (menič pneumatík, vybavenie na čerpanie kolies, vyvažovací stojan, náradie a určité spotrebné materiály).

V pneuservise môžete pracovať sami, spolu s priateľom, príbuzným alebo zamestnaním zamestnancov. Ak chcete, aby vaši pracovníci boli viac motivovaní v počte zákazníkov, nemali by ste platiť iba pevný plat, je lepšie nastaviť malý plat a percento vykonanej práce.

Upozorňujeme, že miestnosť na montáž pneumatík by sa mala nachádzať vedľa diaľnice, benzínovej stanice alebo garážového družstva, aby ste mohli zabezpečiť najväčší prílev zákazníkov. Jeho oblasť by zase mala závisieť od počtu poskytovaných služieb. Zároveň môžete okrem montáže pneumatík zahrnúť do zoznamu služieb: výmenu pneumatík, úpravy diskov a ďalšie. Na to všetko je vhodná miestnosť s rozlohou 40 až 50 m2. Potom je potrebné zabezpečiť pomerne dobrý prístup a parkovanie.

Potom budete musieť prilákať zákazníkov. Za týmto účelom môžete inzerovať v novinách, na internetovom portáli mesta alebo si najať osobu, ktorá bude distribuovať letáky v blízkosti otvorenej dielne. Nezabudnite zavesiť značky pre prechádzajúcich motoristov v určitej vzdialenosti od dielne, aby vás v prípade potreby mohli ľahko nájsť.

čo potrebujete na otvorenie pneuservisu

Odporúčaná