ostatné

Kde predať krížový steh

Obsah:

Kde predať krížový steh

Video: Predator Fight 2020 - Episode 5 2024, Júl

Video: Predator Fight 2020 - Episode 5 2024, Júl
Anonim

Ručná výroba je dnes populárnejšia ako kedykoľvek predtým. Ručne pletené svetre, šité šaty a sukne, tašky vyšívané korálkami, korálky z vlny a, samozrejme, výšivky. Dámy sa najčastejšie zaoberajú vyšívaním samy za seba, ale niekedy sa z tohto koníčka stáva skutočný zárobok. A jedným z hlavných problémov, o ktoré sa veľa žien zaujíma, je, kde predať svoju prácu.

Image

Krížový steh sa považuje za pomerne jednoduchý typ vyšívania. Preto sa nie vždy kupuje dobrovoľne. Ak však chcete, môžete ho predať.

Ak sa chystáte predávať obrázky vyšívané krížom, nepočítajte s príliš veľkými príjmami. Podľa odborníkov bude priemerná cena v rámci niekoľkých tisíc rubľov.

Kde predávať výšivky

Existuje mnoho spôsobov, ako predávať vyšívacie maľby. Najjednoduchšie je použitie internetu. Existuje veľké množstvo obchodov organizovaných podľa typu veľtrhov remeselníkov, kde si každý svoju prácu predáva. Prirodzene, treba pamätať na to, že tu je konkurencia pomerne vysoká, takže nemôžete okamžite počítať s úspechom.

Ponúkaný sortiment starostlivo preštudujte. Na základe toho pochopíte, či stojí za to vyslať svoju prácu sem. Možno to stojí za to, ak existujú nejaké vysoko umelecké diela proti vášmu zajačikovi, hľadajte iný zdroj.

Prípadne môžete svoje výšivky predávať a propagovať svoje služby ako súkromný majster v rôznych tematických komunitách na sociálnych sieťach (LiveJournal, Facebook, Vkontakte, Odnoklassniki, atď.). Zvyčajne tiež obsahujú časť „Na predaj“. Táto možnosť je tiež dobrá, pretože môžete sledovať ceny tam nastavených diel. Pomôže vám to určiť vlastnú cenovku.

Verí sa, že pokúsiť sa predať svoju prácu na tematickom fóre je márne cvičenie, pretože nebude ich nikto kupovať. Odborníci sú však presvedčení, že tomu tak nie je. Záujemcovia často prichádzajú práve na takých konverzačných linkách. Okrem toho najčastejšie počas vyhľadávacích dopytov „vypadávajú“ tematické fóra.

Svoju prácu môžete vziať aj do dizajnérskeho obchodu sami. Niektoré z nich niekedy získavajú podobné diela a potom ich ponúkajú svojim klientom. Obzvlášť dobré sú také výšivky vo všeobecnom pláne dizajnu, ak spoločnosť vypracuje kompletný projekt na zlepšenie domova.

Máte možnosť predávať výšivky na rôznych víkendových veľtrhoch. Stačí, keď k nemu prídete a stojíte na voľnom mieste, kde svoju prácu predáte. Výhodou by bolo, keby ste to zarámovali.

Odporúčaná