ostatné

Pokyny na propagáciu zvukových zásob

Pokyny na propagáciu zvukových zásob

Video: The History of Writing - Where the Story Begins - Extra History 2024, Júl

Video: The History of Writing - Where the Story Begins - Extra History 2024, Júl
Anonim

Mladí autori v oblasti zvukových zásob musia neustále stúpať na rovnakú úroveň. Mnoho talentovaných skladateľov sa vzdalo pasívneho zárobku zo svojej hudby. Ako teda propagovať seba na takýchto stránkach?

Image

Zvukové zásoby sú navrhnuté tak, aby profitovali z hudby uverejnenej používateľmi. Nie je potrebné platiť za účet (ako v iTunes) a platiť za registráciu. Nezáleží na tom, na ktorom zdroji ste zaregistrovaní. Mechanizmus „rozmotávania“ (či už AudioJungle, Pond 5 atď.) Je všade rovnaký. Je pravda, že väčšina používateľov si toho nie je vedomá.

1. Neustále doplňujte svoje portfólio. Čím viac súborov vo vašej zbierke, tým vyššia je pravdepodobnosť, že budete mať neustále na pamäti návštevníkov stránok.

2. Zvýšte návštevnosť svojho profilu. Viac návštevníkov - vyšší predaj.

3. Zúčastňovať sa na živote služby. Správa zvukových zásob neustále organizuje rôzne súťaže, flash moby, propagačné akcie. Nič vám nebráni v rozsvietení.

4. Napíšte príspevky do fóra zvukových zásob. V počiatočných fázach je nevyhnutné byť spoločenský. Buďte aktívny, pretože to pomáha.

5. Akonáhle bude vaša stopa v predaji, pošlite na ňu odkaz na rôznych sociálnych sieťach (najlepšie zo všetkých zahraničných).

Iba päť jednoduchých bodov, ktoré je ťažké nasledovať. Budete musieť neustále pracovať na popularite. Ak sa skutočne chcete stať vysoko plateným autorom, teraz poznáte algoritmus akcií.

Odporúčaná