Obchodná komunikácia a etika

Ako sa zbaviť strachu z chladných volaní

Ako sa zbaviť strachu z chladných volaní

Video: TEDxNitra - Tomáš Gríger - Cesty na Sever a minimalizmus 2024, Júl

Video: TEDxNitra - Tomáš Gríger - Cesty na Sever a minimalizmus 2024, Júl
Anonim

Stojí za zmienku, že pri čítaní tohto článku sa nestanete profesionálnym volaním za studena. Ale objavte najsilnejšie brány na ceste! Koniec koncov, je to strach, ktorý nás udržiava na mieste, bráni nám v pohybe vpred, vývoji a stáva sa tým, čím chceme byť. A chceme byť úspešní, nie? Musím povedať, že veľa predajcov a autorov kníh o tejto téme na túto metódu reaguje pozitívne. Neváhajte - po jeho implementácii strach nezanechá stopy.

Image

Budete potrebovať

Potrebujete iba telefón a telefónny zoznam spoločností vo vašom meste. Taktiež je vhodná tlačená edícia, počítačová. Alebo môžete otvoriť najbližšie noviny na reklamnej stránke a …

Návod na použitie

1

Zostaňte s telefónom sami. Nikto by vás nemal rozptyľovať v priebehu nasledujúcich 5 minút. Vytvorte si svoj vlastný postoj: teraz budete čeliť svojmu strachu. Cítiť to. Materialise. Robte strach obrovským až k absurdite.

Tak čo? Chcete si vziať telefón do ruky a vytočiť číslo? Áno alebo nie, na tom nezáleží. Urobíte to. Nič vás nezastaví v úsilí o úspech.

2

A teraz je telefón vo vašich rukách. V telefónnom zozname vyberte ktorúkoľvek spoločnosť. Absolútne akékoľvek. Vytočte číslo. Ignorujte napätie v krku a tele. Vašou úlohou je teraz zavolať a nie niekomu niečo predať.

Na to ste dostali odpoveď. Môže to byť príjemný ženský hlas alebo drsný a ostrý baryton muža. Nejde o to. Nemáte záujem. Ste tu, aby ste sa zbavili strachu.

A teraz najzaujímavejšia vec: predstavte sa, povedzte, že ste začínajúcim obchodným manažérom a bojíte sa telefonovať svojim potenciálnym zákazníkom. Bojí sa od nich odmietnuť. Preto požiadajte osobu, ktorá je na tomto konci drôtu, aby vás odmietla. Áno, áno! Len vás požiadajte o odmietnutie.

Prekvapivo budú niektorí odpočívať. Ľudia sa cítia zmätení, keď vás musia odmietnuť. Trvajte na svojom. Musíte byť odmietnutý!

3

Takže tu je vaše prvé zlyhanie. Bojíte sa toho? Som si istý, že máte dosť jedla na zamyslenie. A čo je najdôležitejšie - uvedomili ste si, že zlyhanie je iba zlyhanie. S ním nie je nič zlé a nikdy nebolo.

Dúfam, že ste uspeli. Po dokončení tohto cvičenia sa samozrejme nemôžete nazvať pánom, ale teraz sa môžete stať jedným! Koniec koncov, nič viac vás drží na svojom mieste.

A ak skutočne chcete dosiahnuť úspech, potom vedzte - bude to tak! Veľa šťastia pre vás, vážení čitatelia!

Venujte pozornosť

Vaša úloha musí byť odmietnutá. Ak telefón okamžite spadol a vy ste ani nemali čas hovoriť, nepočíta sa to. Ak telefón nezdvihnete - nepočíta sa to. Pamätáš - bojíš sa byť odmietnutý, však? No tak si to! Tvárou v tvár strachu. Všetko, čo vás stojí, je päť minút času. A na oplátku - celý život vpred, plný úspechov a úspechov!

Užitočné rady

Keď ste sa už zbavili strachu, ako už bolo uvedené, pre vás sa otvárajú úžasné príležitosti. Štúdie o predaji, vývoji: na internete je veľa materiálu. A uspejete!

Odporúčaná