nepopulárne

Ako začať obchodovať s taxíkom

Ako začať obchodovať s taxíkom

Video: Ako som začínal obchodovať na burze 2024, Júl

Video: Ako som začínal obchodovať na burze 2024, Júl
Anonim

Svoje podnikanie môžete otvoriť akýmkoľvek smerom, hlavnou vecou je mať túžbu a počiatočný kapitál. Organizácia taxislužby zaberie trochu času, prináša dobrý zisk a nevyžaduje vysoké náklady.

Image

Návod na použitie

1

Pri registrácii na daňovom úrade ako samostatného podnikateľa vám bude vydaný certifikát. Na základe tohto dokumentu môžete začať s organizáciou vlastného podnikania v oblasti taxislužby. Na tento druh činnosti sa nevyžaduje licencovanie, a preto sa všetky výpočty môžu vykonávať pomocou zjednodušeného daňového systému.

2

Dohodnite sa na nájomnom priestore. Budete musieť umiestniť niekoľko dispečerov, najmenej dve osoby. Môžete si kúpiť byt alebo zariadiť príjem aplikácií od zákazníkov doma. Ak sa rozhodnete založiť kanceláriu, pripojte telefónnu linku, uskutočnite všetku komunikáciu a uzavrite dohody s príslušnými službami. Stoly, stoličky.

3

Zapojte sa do náboru zamestnancov. Budete potrebovať taxikárov, dispečerov. Okrem toho je potrebné uzavrieť dohodu s poisťovňou. Takto získate ďalšie záruky proti nepredvídaným situáciám. Vodiči môžu začať pracovať s autom aj s prenájmom vozidla. V takom prípade musíte kúpiť niekoľko automobilov.

4

Stroje vybavte špeciálnym zariadením - vysielačkou. Podľa nej bude vodič schopný prijímať žiadosti a vykonávať prácu. Vedie sa z výpočtu 1 - 2 automobilov pre každý okres v meste. Popravy osôb pozvaných na prácu v súlade s pracovným právom.

5

Rozhodnite sa o výške platu. Môžete nastaviť plat, najčastejšie vodiči pracujú pre určitý plat a úrok z každého východu, ale môžete zorganizovať úkolovú prácu. Dispečeri môžu dostávať fixný plat, ale záleží len na vás.

6

Preskúmajte trh. Musíte nájsť miesto, kde môžete okamžite začať dostávať nejaký zisk. Nie je potrebné sa zameriavať na VIP klientov, môžete si vytvoriť rozpočet na dopravu a zorganizovať niečo ako „taxi ľudí“. Príďte s menom, funkciami, napríklad „Vodiči sú iba ženy“ alebo „Všetky autá sú červené“. Získajte vysielačku, sledujte čistotu automobilov, čistotu vodičov, načasovanie vykonávania objednávok. Všetky žiadosti musia byť zaznamenané v osobitnom denníku dispečera, komunikácia s vodičom nemôže byť jednosmerná. Zvážte tieto nuansy.

7

Zistite, kde môžete získať zákazníkov. Sú to verejné miesta, zábavné komplexy, verejné stravovanie atď. Ak je hovor organizovaný na žiadosť klienta, urobte to okamžite. Od chvíle, keď zavoláte taxi do auta, musí uplynúť maximálne 20 minút. Závisí to od toho, či vás bude najbližšia osoba kontaktovať. O nákladoch zájazdu môžete okamžite rokovať so zákazníkmi.

8

Propagujte svoju firmu. Vysielajte oznámenia o otvorení v masmédiách, povedzte známym, priateľom. Vytvárajte vizitky. Príďte s individuálnym telefónnym číslom, ktoré si ľahko zapamätáte. Získajte logá na autá. Je vhodné zorganizovať bezplatný hovor s potenciálnymi zákazníkmi. Za týmto účelom vytvorte ďalšie telefónne linky alebo pripojte pohotovostný režim, aby krátke pípnutia nedráždili volajúcich.

9

Kúpiť benzín vo veľkom, to sa dá ušetriť. Okrem toho skúste mať pre každého automobilu jedného majiteľa. Takže môžete predĺžiť technický stav vozidla na dlhšiu životnosť.

Odporúčaná