Obchodná komunikácia a etika

Ako nájsť spoločnosť na prepravu

Ako nájsť spoločnosť na prepravu

Video: Lepšia preprava 2024, Júl

Video: Lepšia preprava 2024, Júl
Anonim

Na to, aby sa kancelária, chata alebo byt pohybovali, ako aj proces nakladania, vykladania a prepravy, aby sa nestal veľkým problémom, je potrebné zvoliť veľmi zodpovedný prístup k výberu dopravnej spoločnosti zaoberajúcej sa nákladnou dopravou. Koniec koncov, akékoľvek zaťaženie je materiálna hodnota. Pri preprave tovaru musí byť zákazník presvedčený, že tovar bude dodaný na miesto určenia včas, bezpečne a spoľahlivo.

Image

Návod na použitie

1

Pred uzatvorením zmluvy o preprave tovaru sa uistite, že táto spoločnosť má licenciu na tieto činnosti.

Zistite, ako dlho vybraná spoločnosť existuje, aké sú recenzie ostatných zákazníkov o tom, aké druhy nákladnej dopravy táto spoločnosť poskytuje

2

Teraz môžete začať podpisovať zmluvu, ktorá musí obsahovať: predmet zmluvy, povinnosti strán a podmienky prepravy, postup pri vyrovnaní a možnosť ich úpravy, ako aj podmienky poistenia.

3

Nezabudnite uviesť trasu nákladnej dopravy: miesto odchodu nákladu, presné miesto jeho príchodu a diaľnicu alebo diaľnicu, na ktorej sa bude prepravovať náklad. Pred objednaním prepravy skontrolujte náklady na túto službu, ako aj postup výpočtu.

4

Uistite sa, že dopravné prostriedky, ktoré má spoločnosť k dispozícii (a spoločnosť by ich mala mať pomerne veľa), zodpovedajú špecifikám prepravovaného nákladu: jeho účelu, veľkosti a štruktúre. Určite od spoločnosti zistite, či organizuje sprievod dopravnej policajnej hliadky na prepravu tovaru s dĺžkou väčšou ako 21, 8 metra, a spoločnosť má tiež snímač sklonu, ktorý je potrebný pri preprave určitého tovaru.

5

Pri uzatváraní zmluvy požiadajte spoločnosť, či poskytuje služby nakladania a vykladania. Ak takéto služby neposkytuje, musíte ich navyše vydať, čo by sa malo odraziť aj v zmluve. Zhrnutím vyššie uvedeného môžeme povedať, že by ste si nemali zvoliť spoločnosť, ktorá má v garáži iba pár automobilov, tím nakladačov pre študentov a dispečera. - babička. V takom prípade je pravdepodobné, že náklad dosiahne svoje miesto určenia škrabancami, uvoľnenými časťami a mierne rozbitými jedlami.

Odporúčaná