Obchodné riadenie

Čo nazývať detské centrum

Čo nazývať detské centrum

Video: тестирую 20 БОЛЬШИХ НАСАДОК для БЕЛКОВО-ЗАВАРНОГО КРЕМА. БОЛЬШОЙ ОБЗОР КРУПНЫХ НАСАДОК для БЗК 2024, Júl

Video: тестирую 20 БОЛЬШИХ НАСАДОК для БЕЛКОВО-ЗАВАРНОГО КРЕМА. БОЛЬШОЙ ОБЗОР КРУПНЫХ НАСАДОК для БЗК 2024, Júl
Anonim

Otvorenie detského centra je dobrá vec a navyše ziskový. Škála služieb poskytovaných týmito centrami je pomerne veľká - školenia, lekárske služby, zábava a oveľa viac. Ale bez ohľadu na to, čo vaše centrum detí urobí, potrebuje dobré meno.

Image

Návod na použitie

1

Pamätajte si svoje cieľové publikum. A to nielen o deťoch, ale aj o ich rodičoch. Dieťa, ktoré už videl alebo počul reklamu, koniec koncov, kvôli svojej platobnej neschopnosti okamžite ide k svojim rodičom. Preto by malo meno zaviazať dieťa a nie tlačiť rodiča preč. Moderné deti majú veľmi radi krátke mená v cudzom jazyku. Okrem toho, čím je slovo kratšie, tým ľahšie je zapamätať si ho. Pokúste sa však nájsť meno, ktoré nemá zmysel. Pamätajte, že slovo by malo byť dieťaťu jasné. Koniec koncov, stále máte detské centrum.

2

Stavajte na aktivitách svojho centra. Ak je to zábavné centrum so všetkými druhmi hracích automatov, potom by názov mal napomáhať aktívnym hrám a zábave. Ak je centrom rozvoja detí, nie je potrebné nič ostré a nepríjemné. Je lepšie tematicky prepojiť názov s odbornou prípravou a vzdelávaním. Môžete použiť latinské korene, ale iba dobre známe, takže nikto nemusí chodiť do slovníkov s dekódovaním. Ak je to športové centrum, musí byť meno aktívne a energické. Nezabudnite na vek detí, pre ktoré je centrum navrhnuté. Pre vekovú kategóriu od 3 do 7 rokov je potrebné jedno meno a od 7 do 18 rokov ďalšie. Je nepravdepodobné, že by šestnásťročné deti radi navštívili centrum s názvom „Baby“.

3

Odmietnite známky. „Slnko“, „Cloud“, „Asterisk“, „Daisy“ - to všetko je už dávno preč, príliš nudné.

4

Vyhľadajte pomoc od detských karikatúr a kníh. Obľúbené rozprávkové postavičky môžu tiež pomenovať vaše centrum. Dajte si pozor na autorské práva a nezabudnite na dôležitosť - karikatúra, ktorá je v súčasnosti populárna, si nemusí nevyhnutne udržať svoju pozíciu do piatich rokov, a potom premenovanie centra bude nerentabilné.

5

Keď načrtnete niekoľko variantov mien, vykonajte ich fonosemantickú analýzu, to znamená, aké asociácie majú ľudia tieto slová. V závislosti od toho, čo chcete dosiahnuť, aby sa vaše meno prejavilo, si môžete vybrať to najlepšie zo všetkých.

Fonosemantická analýza slov

Odporúčaná