Druhy činností

Ako vyrobiť klenotníctvo

Ako vyrobiť klenotníctvo

Video: ako vyrobiť žiarovku 2024, Júl

Video: ako vyrobiť žiarovku 2024, Júl
Anonim

Klenotníctvo je ziskové a sľubné podnikanie. Tempo predaja závisí nielen od rozmanitosti sortimentu, ale aj od dizajnu obchodu. Hlavnú úlohu v tom hrá osvetlenie, výzdoba, okolie a celková atmosféra.

Image

Budete potrebovať

  • - policové regály na výrobky;

  • - rôzne tácky;

  • - predmety na navrhovanie tematických políc;

  • - reklamný banner.

Návod na použitie

1

Pri navrhovaní klenotníctva sa zamerajte na vlastnosti vašej konkrétnej miestnosti. Podmienečne ho rozdeľte na funkčné zóny a pre každú z nich vyberte vhodný dizajn.

2

Pri výbere tapety si uvedomte, že obklad stien by mal byť iba pozadie. Ak si kúpite svetlé a veľkolepé tapety, odvrátia pozornosť kupujúcich od tovaru. Preto je lepšie zvoliť obyčajný povlak na steny, na ktoré môžete umiestniť police s výrobkami alebo priamo zavesiť veľké dlhé náhrdelníky …

3

Ak tiahnete po rôznych dekoratívnych prvkoch, môžete ich usporiadať pozdĺž okrajov stien. A pri pokladni zaveste veľký banner s obrázkom vašich produktov a spokojných zákazníkov. Pamätajte, že nákup musí byť sprevádzaný pozitívnymi emóciami, preto starostlivo premýšľajte o dizajne pokladnice a okolitého priestoru.

4

Ak chcete zabezpečiť predaj záznamov, urobte z pravidla kombináciu krásy a pohodlia. Zdokonalený dizajn je samozrejme dôležitý, ale pohodlie a jednoduchosť sú neoddeliteľnou súčasťou úspechu.

5

Kupujúci, ktorý k vám prišiel prvýkrát, by mal ľahko nájsť produkt, o ktorý sa zaujíma. Za týmto účelom umiestnite šperky v špecifickom poradí. Ak v sortimente dominujú prstene, náušnice a náramky, ktoré nie sú vzájomne prepojené, umiestnite ich oddelene od seba.

6

Ak máte veľké množstvo šperkov, je lepšie umiestniť ich vedľa seba. Oddeľte všetky dostupné súpravy podľa štýlu a usporiadajte stojany podľa tohto kritéria. Vedľa morských dekorácií náhodne upustite niekoľko škrupín, malé kamienky. Položte modrý satén napodobňujúci morské vlny na poličku. Potom analogicky vyplňte zostávajúce tematické skupiny výrobkov.

7

Vedľa každého takéhoto stojana nainštalujte zrkadlo do príslušného rámu, aby si zákazníci mohli pohodlne vyskúšať svoje obľúbené šperky.

Užitočné rady

V bižutérii robte jasné svetlá. Kovy a kamene by mali žiariť a pretekať, inak sa úroveň predaja môže výrazne znížiť.

Odporúčaná