ostatné

Ako krásne navrhnúť obchod

Ako krásne navrhnúť obchod

Video: THINGS THAT SHOCKED ME WHEN I MOVED TO CZECHIA (Czech culture shocks that I'm totally used to now) 2024, Júl

Video: THINGS THAT SHOCKED ME WHEN I MOVED TO CZECHIA (Czech culture shocks that I'm totally used to now) 2024, Júl
Anonim

Obchody obsiahnuté vo veľkej sieti vždy vyzerajú rovnako, pretože nariadenia jasne stanovujú, ako a čo by sa malo nachádzať. Na svojom pozadí vyzerajú malé obchody tak útulne a roztomilo. Pre zvýšenie príjemného dojmu môžete interiér doplniť detailami, ktoré ho odlíšia od masy bez tváre.

Image

Návod na použitie

1

Dajte si pauzu od výrobkov, ktoré obchod predáva. Môžete tiež použiť asociácie, ktoré vedú k množstvu predajní. Napríklad, ak sa špecializujete na kávu alebo čaj, môžete použiť objekty z krajín, v ktorých sa pestujú hlavné odrody. Ak sa nástroje alebo zariadenia používajú na predaj a pomocou ktorých sa niečo vyrába, môžete konečný výsledok použiť ako dekoratívne prvky. Napríklad v obchode pre kaderníkov môžete umiestniť obrázky modelov pomocou účesov alebo účesov. Hlavná vec je, že celý interiér je navrhnutý v jednom štýle.

2

Názov obchodu používajte ako hlavný trend v interiéri. Ak má ľudské meno, vyberte slávnych ľudí, ktorí sa pomenujú, umiestnite ich portréty na steny. Ak je názov obchodu spojený s kvetmi alebo rastlinami, môžete ozdobiť oblasť pokladne alebo pulty napodobňovaním zodpovedajúcich pukov alebo výhonkov a pomocou šablóny použiť zjednodušený nákres na stenách.

3

Ozdobte obchod remeslami a kresbami detí, vyvolávajú úsmev a priťahujú pozornosť. Aby sa umelecké diela mladých tvorcov nestratili medzi reklamami a plagátmi, vložili ich do svetlých rámov, remeslá sa dajú umiestniť na police. Ak chcete získať tieto dekoratívne prvky v dostatočnom množstve, môžete vyhlásiť súťaž alebo kontaktovať najbližšiu umeleckú školu alebo štúdio.

4

Navrhnite obchod v štýle konkrétnej krajiny alebo celého kontinentu. Takmer každý produkt môže byť viazaný na konkrétny zemepisný bod. Napríklad kožené topánky a tašky vyvolávajú myšlienky o Taliansku a vzhľad miestnosti spojenej s touto krajinou poskytne inštitúcii solídnosť. Môžete tiež použiť hotové riešenia v interiéri, napríklad ich navrhnúť v štýle Provence, high-tech, art deco, loft.

Odporúčaná