Druhy činností

Ako pripraviť menu pre kaviareň

Ako pripraviť menu pre kaviareň

Video: (SK) Pákový kávovar Krups Virtuoso XP442C11 - Ako pripraviť espresso ako z kaviarne 2024, Júl

Video: (SK) Pákový kávovar Krups Virtuoso XP442C11 - Ako pripraviť espresso ako z kaviarne 2024, Júl
Anonim

Aby menu reštaurácie fungovalo pri predaji podniku, musí byť navrhnuté v súlade s touto koncepciou. Inými slovami, návrh jedálneho lístka by nemal byť v rozpore so všeobecným interiérom, uniformami zamestnancov, štýlom služieb, kuchyňou a samozrejme s názvom kaviarne. Všetky tieto atribúty tvoria značku, ktorá je pre potenciálnu cieľovú skupinu zaujímavá alebo nie.

Image

Budete potrebovať

  • - sortiment jedál;

  • - zložka ponuky;

  • - vnútorné stránky.

Návod na použitie

1

Navrhnite menu v súlade so všeobecným obchodným plánom inštitúcie. Nerobte príliš veľa pozícií, napríklad „Talmuds“ už dávno stratili svoj význam. Pre demokratické kaviarne môžete v každej sekcii odporučiť až 10 položiek, za prémiové až 5 - 6. Zvážte, čo nazývate riadom. V mnohých ohľadoch závisí predajná schopnosť z jedálneho lístka na ústnom opise ponúk. Často nájdete svetlé zdobené a príliš preťažené názvy jedál. Toto je nesprávny prístup. Neprinesie to výhody, pretože názvy hier, ktoré boli populárne približne pred 5 až 7 rokmi, neprinesú viac. Pokúste sa stručne opísať zloženie a technológiu varenia (napríklad „filé z dorado so sladkou paprikou, pečené na pergamene“).

2

Rozhodnite sa, či použijete legendu kaviarne, stručné výroky šéfkuchára o konkrétnom jedle pri návrhu menu, alebo odporučíte kombináciu jedál s vínami a silnými alkoholickými nápojmi. Zvážte tiež, koľko stránok ste pripravení vyčleniť na špeciálne ponuky (jedlo dňa, pracovný obed, ponuky od šéfkuchára atď., Ktoré zvyčajne predchádzajú hlavnému informačnému poli).

3

Urobte rozhodnutie o priečinku, v ktorom budete slúžiť hosťom, ako aj o spôsobe výmeny listov. Takáto potreba často vzniká z prerušenia dodávok výrobkov. Ťažké a úctyhodné adresáre ponúk sú vhodné pre pátos s priemernou kontrolou výrazne vyššou ako je priemer. Jednoduché plastové vreckové priečinky nevyzerajú dobre ani v lacných cestných kaviarňach. Zlatým priemerom sú štýlové priečinky vyrobené z kvalitnej lepenky s podpisovými potlačami na obale. Interné hárky je možné vkladať do špeciálnych slotov (alebo vyrábať tradičný firmvér). Nezabudnite, že bez ohľadu na to, ktorý priečinok s výberom podľa vlastného výberu si vyberiete, mala by byť pre tento priečinok vhodná zložka.

4

Objednajte si vystúpenie v profesionálnom dizajnovom štúdiu. Tam budete mať k dispozícii výber z niekoľkých písiem, ktoré budú napísané v bežnom texte. Je dôležité zvoliť nielen samotné písmo, ale aj spôsob kresby, farby, veľkosti. Ak má vaša kaviareň súmrak, malé písmo sťaží vnímanie informácií, preto bude predaj nižší.

ako vytvoriť menu v kaviarni

Odporúčaná