rozpočtovanie

Ako zaplatiť za výpis

Ako zaplatiť za výpis

Video: Výpis z registra trestov 2024, Júl

Video: Výpis z registra trestov 2024, Júl
Anonim

Ak spoločnosť dostane výpis z USRLE sama o sebe a je pripravená chvíľu čakať, nemala by nič platiť. Vo všetkých ostatných prípadoch budete musieť pristúpiť k štátnemu poplatku. Ak spoločnosť potrebuje výpis, musí sa uskutočniť platba z bežného účtu.

Image

Budete potrebovať

  • - počítač;

  • - prístup na internet;

  • - podrobnosti o daňovej kontrole;

  • - dostatočný zostatok na bežnom účte.

Návod na použitie

1

Môže byť potrebný výpis pre konkrétnu právnickú osobu, napríklad na kontrolu protistrany alebo na odvolanie sa na súd. Vyplatené sú aj naliehavé vyhlásenia pre vás alebo inú právnickú osobu. Štátna povinnosť pre obvyklé vyhlásenie od roku 2011 je 200 rubľov, naliehavá - 400 rubľov. Môžete získať výpis z ktorejkoľvek územnej daňovej inšpekcie, ale v platobných dokumentoch musí byť uvedený presne ten, s ktorým sa skontaktujete, a platba by mala byť vykonaná striktne podľa jej podrobností. Preto musíte začať výberom daňového úradu, ktorý plánujete kontaktovať. Číslo a adresu najbližšieho nájdete pomocou služby vyhľadávania Federálneho daňového inšpektorátu na webovej stránke Federálnej daňovej služby Ruska.

2

Webová stránka Federálnej daňovej služby Ruska tiež pomôže s podrobnosťami a vyhotovením platobného dokladu. Ak to chcete urobiť, musíte do formulára navrhnutého na vyplnenie uviesť číslo vybranej inšpekcie, uviesť svoju právnu adresu alebo registráciu v mieste bydliska, ak ste jednotlivec, a zadať ďalšie potrebné údaje.

3

Ak kontaktujete inšpekciu, ktorá neslúži na vašu adresu, systém vás na to upozorní, ale nemáte čoho sa obávať. Tak sa neváhajte rozhodnúť pre zadanú inšpekciu. Účel platby vyberte z rozbaľovacieho zoznamu (vyhľadávanie bude trvať dlho, ale obsahuje všetky dane a štátne poplatky).

4

Ak podáte žiadosť v mene právnickej osoby, štátna povinnosť sa musí zaplatiť z jej bežného účtu. V opačnom prípade sa dokumenty nemusia akceptovať. Vyberte si preto možnosť platby prostredníctvom banky. Pre jednotlivcov je poskytovaná platba v hotovosti prostredníctvom Sberbank a ak je vybratá táto možnosť, systém vygeneruje potvrdenie. Hotovú platbu alebo potvrdenie uložte do svojho počítača.

5

Teraz za to zostáva zaplatiť, za čo je potrebné ho vytlačiť a vziať do banky (po overení platby s podpisom a pečaťou) alebo v prípade platby ju odovzdať do klientskej banky a odoslať ju na vykonanie s elektronickým digitálnym podpisom a potom navštíviť banku v papierovej podobe dokumentu aby ste dostali poznámku o platbe.

Odporúčaná