Obchodné riadenie

Ako organizovať export

Ako organizovať export

Video: How to Export Your Google Photos to a Synology NAS in 2021 2024, Júl

Video: How to Export Your Google Photos to a Synology NAS in 2021 2024, Júl
Anonim

Export výrobkov do iných krajín je zisková činnosť. Všetko, na čom záleží, je, že existuje dostatok spotrebiteľov s vysokými príjmami. Bolo by pekné študovať miestny trh a pravidlá dovozu tovaru, ako aj prilákať profesionálnych distribútorov. Čo je potrebné urobiť, aby bola organizácia vývozu výrobkov pre vás skutočne úspešná a priniesla najväčší zisk?

Image

Návod na použitie

1

Po prvé, vykonajte dôkladnú analýzu zahraničného trhu s tovarom na otázku dopytu po vašom produkte. Na tento účel existujú konzultačné spoločnosti. Budú schopní takúto štúdiu odborne vykonať. Môžete tiež požiadať o pomoc ruské veľvyslanectvo v krajine záujmu.

2

Zaregistrujte patent na svoj produkt, autorské práva a ochranné známky. Falšovanie je bežné v mnohých krajinách. Preto je to zákonná ochrana vášho produktu pred možným falšovaním.

3

Pred otvorením spoločnosti v cudzej krajine si prečítajte miestne zákony krajiny, nadviazajte obchodné alebo osobné vzťahy s jedným alebo viacerými pôvodnými obyvateľmi štátu. Je možné, že u jedného z obyvateľov tejto oblasti sa môžete stať ziskovým obchodným partnerom, ktorý sa zaoberá predajom a distribúciou vášho tovaru. Potom bude možné s ním vytvoriť spoločný podnik, ktorý vás bude stáť oveľa lacnejšie.

4

Pred podpísaním akejkoľvek zmluvy si najmite skúseného právnika v oblasti, v ktorej podnikáte. Miestny právnik pomôže správne vypracovať bilaterálnu obchodnú dohodu, pričom zohľadní všetky byrokratické zákony a osobitné ustanovenia, a to aj pre konkrétnu provinciu. Musia byť stanovené požiadavky na každého z partnerov a presná výška odmeny.

5

Využite služby najziskovejšej dopravnej spoločnosti. Vo vyspelých krajinách je ako obvykle veľký výber spoločností zaoberajúcich sa dodávkami dopravy. Z tohto dôvodu vypracovať dôkladnú štúdiu na trhu dopravných služieb, aby nedošlo k prekročeniu výberu. Nie je to menej dôležité ako správne uprednostňovanie vývozcu.

6

Pripravte sa platiť dane a prečítajte si pravidlá dovozu, ktoré vláda schválila v zahraničí. Mali by sa vykonávať pri preprave tovaru. Pomôže vám to naplánovať finančné náklady.

Užitočné rady

Pri organizovaní exportu tovaru do zahraničia môžete využiť služby jedného z agentov zahraničného obchodu (sprostredkovateľská spoločnosť), ktoré vám pomôžu so ziskom predať svoje výrobky.

Odporúčaná