ostatné

Ako organizovať futbalový klub

Ako organizovať futbalový klub

Video: ŠKOLA FUTBALU a MŠK ŽILINA - spolupráca pri organizovaní kempov na VI. ročníku ŠKOLA FUTBALU 2021 ! 2024, Júl

Video: ŠKOLA FUTBALU a MŠK ŽILINA - spolupráca pri organizovaní kempov na VI. ročníku ŠKOLA FUTBALU 2021 ! 2024, Júl
Anonim

Vlastný futbalový klub zo sna sa môže zmeniť na skutočnosť. Pokúste sa vytvoriť amatérsky tím. Budete sa môcť zúčastniť súťaží, zvýšiť svoje vlastné hodnotenie a následne premýšľať o zlepšení postavenia svojho klubu.

Image

Návod na použitie

1

Nájdite rovnako zmýšľajúcich ľudí, ktorí sa nadšujú futbalom. Môžu pôsobiť ako hráči, tréneri a asistenti, organizátori súťaží. Samozrejme, všetci budete pracovať na dobrovoľnom základe. Správnych ľudí nájdete na internete, napríklad prostredníctvom tematických fór.

2

Distribuujte úlohy v budúcom klube. Nájdite miesto pre ďalšie vzdelávanie. Môže to byť dvor alebo športová hala. Zaistite pravidelné školenie - od toho závisí váš športový úspech.

3

Po vytvorení tímu príďte s názvom nového klubu. Malo by to byť sonorné a krásne. V mene klubu uveďte skratky FC (futbalový klub), DFK (dvorský futbalový klub) a podobne. Zamyslite sa nad logom tímu, jeho sloganom a samozrejme formou. Pre začiatočníkov to môže byť jednoduché, ale v budúcnosti môžete uvažovať o objednávaní súpravy s číslami, znakmi a menami hráčov.

4

Nájdite súťaž, na ktorej by ste sa mohli zúčastniť. Vyberte si turnaj, ktorý nie je príliš vysoký podľa vašich možností. Najlepšie je začať hrať vo vlastnom meste - čas na preteky súťaží príde neskôr. Vyberte si bezplatný turnaj. Ak bude váš výkon úspešný, v budúcnosti vás budú manažéri kontaktovať s návrhmi.

5

Zorganizujte systém členských poplatkov. Vyžaduje sa od nich aktualizácia formulára, zapožičanie prepravy na cestovanie do súťaží a iné výdavky. Príspevok by nemal prekročiť možnosti vašich hráčov. V budúcnosti môžete prilákať sponzora, potom mu väčšina výdavkov pripadne. Čím viac víťazstiev tím vyhrá, tým vyššia je šanca na nájdenie dobrého sponzora.

6

Vytvorte si svoj vlastný web. Tam môžete uverejňovať informácie o klube a hráčoch, rozpis zápasov, správy zo sveta futbalu a ďalšie užitočné informácie. Priateľské vzťahy s novinármi a fotografmi nebudú zasahovať - ​​kvalita obsahu vašej stránky závisí od nich.

Odporúčaná