obchodné

Ako zorganizovať golfový klub

Ako zorganizovať golfový klub

Video: YOUR HOUSE SHOULD BE THE SAME! A modern house with a swimming pool | Beautiful houses, house tour 2024, Júl

Video: YOUR HOUSE SHOULD BE THE SAME! A modern house with a swimming pool | Beautiful houses, house tour 2024, Júl
Anonim

Golf nie je len šport. Golf sa môže stať veľmi výnosným obchodným podnikom. Ale pre tých, ktorí chcú otvoriť amatérsky golfový klub, sa na začiatku budú musieť rozlúčiť so značným množstvom peňazí. Ako zorganizovať svoj vlastný golfový klub?

Image

Návod na použitie

1

Prenájom pomerne veľkej plochy - od 30 hektárov. Bez lokality nebudete môcť získať potrebný balík dokumentov umožňujúci túto aktivitu. Aby ste dosiahli maximálny zisk, musíte používať súd každý deň a pozývať cez víkendy nielen členov klubu, ale aj všedných všedných dní.

2

Získajte licenciu na organizovanie golfového klubu. Potom kontaktujte ruskú asociáciu golfistov a zaregistrujte svoju spoločnosť. Zástupca organizácie skontroluje, či sa zohľadňujú požiadavky na usporiadanie golfových palíc.

3

Vhodnosť zvoleného golfového ihriska určte pomocou topografickej mapy, ktorá bude označovať veľkosť, tvar a topografiu. V niektorých prípadoch bude spôsob pohybu po poli (pešo alebo na vozíkoch) závisieť od nich. Informujte sa u miestnych úradov, či majú tieto stránky obmedzenia používania. Zistite tiež informácie o vegetácii a kvalite pôdy.

4

Zvážte umiestnenie otvoru pre gule. Mali by byť od seba v dostatočnej vzdialenosti - od 88 do 169 metrov, čo je nevyhnutné pre bezpečnosť hráčov. Venujte zvýšenú pozornosť umiestneniu budov, príjazdových ciest a ďalších zariadení. Mal by byť zapojený skúsený odborník.

5

Využite služby architekta. Po preskúmaní lokality, plánu navrhovaného umiestnenia dier a iných objektov vypracuje niekoľko projektov, ktoré sa líšia štrukturálne a cenou. Všetky informácie sa poskytujú písomne ​​a sú doložené vysporiadaním a vysvetľujúcimi poznámkami. Môžete si vybrať tú najlepšiu možnosť.

6

Urobte výdavky na výstavbu klubu, platy zamestnancov, náklady na udržiavanie stavu pôdy a trávnika, vybavenie a technickú podporu ihrísk atď.

Odporúčaná