obchodné

Ako organizovať pleteniny

Ako organizovať pleteniny
Anonim

Výroba pleteného odevu, pokiaľ nejde o remeselnícku dielňu, vyžaduje drahé vybavenie a veľké plochy, na ktoré nemá prostriedky každý uchádzajúci sa podnik. Malý workshop na výrobu odevov má na rozdiel od dielne šancu „propagovať“ svoju vlastnú značku a dosiahnuť úroveň celého ruského trhu.

Image

Budete potrebovať

  • - osvedčenie o registrácii jednotlivého podnikateľa alebo právnickej osoby;

  • - miestnosť s rozlohou 100 metrov štvorcových;

  • - Sada univerzálnych a špecializovaných šijacích zariadení;

  • - dohoda s niekoľkými dodávateľmi surovín (látky a príslušenstvo);

  • - Dve posádky pracovníkov (každý po 10 ľuďoch) a technik dizajnu odevov.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ alebo zaregistrujte právnickú osobu, ak má vaša spoločnosť viacerých spoluzakladateľov. Prenajmite si izbu, berúc do úvahy možnosti od iba 100 metrov štvorcových, najlepšie s možnosťou pripojenia elektriny vo výrobnom rozsahu - s napätím 380 voltov. Miestnosť musí byť v takom stave, že nemusí robiť väčšie opravy - vzhľadom na pravdepodobné množstvo nájomného môžete na to tiež minúť peniaze.

2

Preskúmajte trh so šijacími zariadeniami a rozhodnite sa, aké druhy šijacích zariadení chcete vybaviť v dielni. Všetko šijacie zariadenie je rozdelené na univerzálne (šijacie stroje) a špecializované (stroje na vykonávanie akýchkoľvek špecifických operácií). Pravdepodobne budete potrebovať asi 15 - 20 univerzálnych šijacích strojov, niekoľko strojov na zatláčanie a poloautomatické tlačidlo.

3

Dohodnite sa na spolupráci s niekoľkými veľkoobchodnými dodávateľmi textílií - vyberte si tých, ktorí ponúkajú najkomplexnejší sortiment a nevyžadujú úplnú zálohu. V predstihu skontrolujte kompatibilitu s vaším zariadením pre každú triedu zakúpených surovín (tkanín). Venujte veľkú pozornosť obstarávaniu príslušenstva, skúste vybrať časti, ktoré sú najvhodnejšie pre modely pletených odevov, ktoré vyrábate, neumožňujú priblíženie.

4

Vypočítajte počet zamestnancov potrebných na údržbu vášho zariadenia. Optimálny tím sa skladá z piatich krajčírok, dvoch nožov a majstra. Vývoj nových modelov odevov vyžaduje skúseného technológa. Služby iných špecialistov (nastavovač zariadení, účtovník) sa môžu využívať podľa potreby po dohode s nimi o práci na kratší pracovný čas.

Odporúčaná