Obchodné riadenie

Ako otvoriť obchod s plastovými oknami

Obsah:

Ako otvoriť obchod s plastovými oknami

Video: Cez plastové okno vás vykradnú za chvíľku 2024, Júl

Video: Cez plastové okno vás vykradnú za chvíľku 2024, Júl
Anonim

Ak hľadáte typ podnikania, ktoré vyžaduje minimálne investície, venujte pozornosť inštalácii plastových okien. Dnes sú tieto produkty a druhy služieb veľmi žiadané. Okrem toho pre začiatočníkov nepotrebujete veľa finančných zdrojov. Tak, ako otvoriť firmu na inštaláciu plastových okien.

Image

Registrácia spoločnosti na montáž plastových okien

Najprv sa rozhodnite, či máte v úmysle pracovať s právnickými osobami. Ak áno, budete musieť zaregistrovať spoločnosť LLC.

Ak plánujete slúžiť iba jednotlivcom, stačí sa stať samostatným podnikateľom (individuálnym podnikateľom). Počnúc IP, môžete neskôr otvoriť aj LLC.

Vyhľadajte výrobcu a vyberte spôsob spolupráce

Buď môžete pracovať na franšíze výrobcu alebo sa jednoducho stať jeho predajcom. Podnikatelia, ktorí sa zaoberajú inštaláciou plastových okien, si často vyberú obchodné zastúpenie.

S touto možnosťou spolupráce môžete začať a keď získate vedomosti, kontakty a zákaznícku základňu, môžete následne otvoriť svoju vlastnú produkciu.

Prenájom kancelárií a skladov

Po uzavretí dohody s výrobcom vyberte priestory pre sklad a kanceláriu. Okrem toho nie je vôbec potrebné, aby boli vo vzájomnom susedstve. Môžete si prenajať kanceláriu na dobrom (priechodnom) mieste v meste a vybrať si sklad na okraji mesta, aby ste nemuseli preplatiť za metre štvorcové.

Vo svojej kancelárii budete potrebovať kancelárske vybavenie (fax, telefóny, počítače s prístupom na internet), spotrebný materiál, nábytok a kancelárske potreby. Tu dostanete zákazníkov, takže miestnosť by mala byť renovovaná a vyzerať reprezentatívne. Okrem toho určite budete potrebovať auto na prepravu plastových okien.

Zamestnanci vašej spoločnosti zaoberajúcej sa inštaláciou plastových okien

Inštalovanie plastových okien si nemožno predstaviť bez zamestnancov. Budete musieť najať týchto odborníkov:

- vedúci predaja;

- vedúci kancelárie, ktorý prijíma objednávky na inštaláciu;

- účtovník (v počiatočnej fáze bude dosť);

- meradlo, ako aj sprievodca inštaláciou systému Windows (ich počet v závislosti od množstva práce);

- vodič (jeden alebo dva, v závislosti od počtu objednávok).

Odporúčaná