Druhy činností

Ako otvoriť diagnostické centrum

Ako otvoriť diagnostické centrum

Video: Mamodiagnostické centrum Beroun - specialista na komplexní diagnostiku onemocnění prsu 2024, Júl

Video: Mamodiagnostické centrum Beroun - specialista na komplexní diagnostiku onemocnění prsu 2024, Júl
Anonim

Na trhu zdravotníckych služieb existuje veľká konkurencia. Preto nie je žiadnym tajomstvom, že veľa absolventov lekárskych univerzít nemôže okamžite nájsť prácu, ktorá by priniesla uspokojenie a dobrý príjem. Jedným zo spôsobov, ako sa postaviť na nohy, je otvoriť vlastné diagnostické centrum.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr si vypracujte podnikateľský plán: vaša myšlienka by sa mala začať realizovať v papierovej podobe. Podrobne opíšte náklady a plánované zisky a tiež zvážte riziká, ktoré môže implementácia vašej myšlienky predstavovať. A nezabudnite sa poradiť s odborníkom v oblasti ekonómie - napriek tomu ste na rozdiel od neho získali lekárske vzdelanie, nie ekonomické.

2

Ďalšou položkou je priame založenie spoločnosti. Môžete sa zaregistrovať ako právnická osoba alebo ako samostatný podnikateľ. V každom prípade sa obráťte na príslušné orgány, na ktorých vám budú poskytnuté úplné informácie o zozname dokumentov potrebných na registráciu. Vo vašom prípade bude predpokladom získanie licencie na lekársku činnosť.

3

Venujte osobitnú pozornosť finančnej otázke. Ak nemáte počiatočný kapitál, skúste získať pôžičku od banky na otvorenie podniku. Tento postup je však mimoriadne komplikovaný, nehovoriac o skutočnosti, že väčšina bánk v zásade nefinancuje startupy.

4

Jedným z riešení v tomto prípade je distribúcia a zastúpenie. Vaše diagnostické centrum bude potrebovať kvalifikovaný personál, miestnosť a čo je najdôležitejšie, bez ktorých moderná diagnostika jednoducho nemôže existovať - ​​vybavenie. Môžete sa stať zástupcom spoločnosti vyrábajúcej diagnostické zariadenia. To má mnoho výhod, pretože akákoľvek činnosť, najmä vo fáze propagácie, si vyžaduje reklamu. Moderné reklamné médiá sú veľmi drahé a reklamná kampaň by sa mala začať dlho pred oficiálnym otvorením firmy. V prípade oficiálneho zastúpenia bude náklady na reklamu znášať výrobca zariadenia, ktoré používate pri svojich činnostiach.

Odporúčaná