Druhy činností

Ako otvoriť kurzy cudzích jazykov

Ako otvoriť kurzy cudzích jazykov

Video: Ruština Kurz 100 lekcií 2024, Júl

Video: Ruština Kurz 100 lekcií 2024, Júl
Anonim

Počet ľudí, ktorí sa chcú učiť cudzie jazyky, sa každoročne zvyšuje, pretože znalosť cudzích jazykov sa v súčasnosti vyžaduje pre takmer akúkoľvek prácu. Preto je výhodné otvoriť kurzy cudzích jazykov, musíte však mať konkurenčných učiteľov a dobrú reklamu, pretože v Moskve a ďalších veľkých mestách existuje veľa kurzov cudzieho jazyka.

Image

Návod na použitie

1

Na otvorenie kurzov cudzieho jazyka je potrebné získať licenciu na vzdelávacie aktivity v územnom vzdelávacom orgáne. Na získanie takejto licencie bude potrebné zhromaždiť dostatočne veľký balík dokumentov týkajúcich sa registrácie priestorov pre kurzy, učiteľov a ich kvalifikácie. Celý zoznam je najlepšie uznávaný na samotnom vzdelávacom oddelení, pretože môže existovať veľa nuancií. Môžete sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ, právnická osoba alebo nezisková vzdelávacia inštitúcia.

2

Je dôležité prísť s chytľavým názvom kurzov. Táto zdanlivo maličkosť pritiahne zákazníkov v prvej fáze. Bez prvej fázy nemusia byť všetci ostatní. Názov by mal byť chytľavý, nezabudnuteľný a mal by odrážať špecifiká činnosti (napríklad meno ako „Krugosvet“ bude pravdepodobne spojené s cestovnou kanceláriou, ale nie s kurzami cudzích jazykov).

3

Miestnosť pre kurzy by mala byť na jednej strane vhodná pre triedy a po druhé by mala byť umiestnená na prístupnom mieste pre väčšinu ľudí. Kurzy cudzích jazykov, ktoré sa nachádzajú niekde 5 km od Moskovského okruhu, pravdepodobne nebudú populárne, pretože pre ľudí bude ťažké ísť tam po práci alebo nosiť deti.

4

Pri výbere učiteľov na kurzy sa zamerajte na cieľové publikum. Ak pre študentov otvoríte kurzy cudzích jazykov, je lepšie brať učiteľov ako učiteľov, pretože vedia, ako pracovať s deťmi. Na kurzy obchodnej angličtiny potrebujeme skôr učiteľov, ktorí majú skúsenosti s prácou v týchto kurzoch, alebo len ľudí, ktorí dobre ovládajú obchodnú angličtinu (postgraduálni študenti, odborníci, ktorí majú skúsenosti s pobytom v Anglicku a prácou v spoločnosti atď.).

5

Kurzy cudzích jazykov potrebujú reklamu, aby prilákali zákazníkov a dobré stránky. Stránka by mala obsahovať všetky potrebné informácie o kurzoch, ako aj o učiteľoch a výhody štúdia vo vašich kurzoch by mali byť jasne viditeľné. Inzerujte na internete - na profesionálnych fórach, online stránkach so slovníkmi, na sociálnych sieťach. Dobrým a lacným spôsobom reklamy je aj distribúcia letákov na miestach, kde sa nachádzajú vaši potenciálni zákazníci (v školách a lýceách, kanceláriách veľkých medzinárodných spoločností atď.).

Odporúčaná