Druhy činností

Ako otvoriť obchod s autodielovmi pre zahraničné automobily

Ako otvoriť obchod s autodielovmi pre zahraničné automobily

Video: Ako vymeniť vzpery kufra na SKODA FABIA 1 (6Y5) (NÁVOD AUTODOC) 2024, Júl

Video: Ako vymeniť vzpery kufra na SKODA FABIA 1 (6Y5) (NÁVOD AUTODOC) 2024, Júl
Anonim

Počet ľudí, ktorí prechádzajú na zahraničné autá, každým dňom rastie. V dôsledku toho sa zvyšuje dopyt po autodielov pre zahraničné automobily, pretože ani jeden automobil nie je poistený proti rozbitiu. Myšlienka otvorenia obchodu s autodielovami je veľmi dôležitá. Je to stabilný a ziskový podnik.

Image

Budete potrebovať

  • - pripravovať dokumenty;

  • - nájsť izbu;

  • - tvoria sortiment.

Návod na použitie

1

Ak sa rozhodnete pre autodiely, urobte najprv marketingový prieskum a zistite, o čo je najväčší záujem. Po preskúmaní trhu identifikujte silné a slabé stránky konkurentov. Potom vytvorte obchodný plán.

2

Ďalším krokom je príprava dokumentov. Budete sa musieť zaregistrovať ako právnická osoba alebo ako súkromný podnikateľ. Ak chcete spolupracovať s veľkými spoločnosťami, musíte si založiť spoločnosť s ručením obmedzeným, pre prácu s jednotlivcami stačí stať sa samostatným podnikateľom.

3

Potom dostanete dokumenty z prefektúry správneho obvodu umožňujúce podobný druh činnosti a hygienické a epidemiologické dokumenty od špecializovaných orgánov Rospotrebnadzor.

4

Keď sa vyriešia problémy s papierom, príde čas na nájdenie vhodného miesta v obchode. Môže sa prenajať alebo kúpiť. Táto oblasť závisí od počiatočného kapitálu a rozsahu tovaru. Ak plánujete začať podnikať s malým obchodom, budete potrebovať miestnosť s rozlohou 40 metrov štvorcových, z čoho 25 môže byť vyhradených pre maloobchodné priestory a 15 - pre skladovacie priestory.

5

Po výbere izby si musíte kúpiť vybavenie. Budete potrebovať regály, policové regály, vitríny, počítače a registračné pokladnice.

6

Po zakúpení zariadenia môžete začať pripravovať sortiment tovaru. Zisk podniku závisí od správneho výberu dodávateľov, preto pred nákupom tovaru analyzujte spoločnosti, s ktorými budete spolupracovať. Preskúmajte sortiment, dodacie podmienky, dostupnosť bonusov a zliav.

7

Budete potrebovať personál. Obchod s autodielmi znamená prítomnosť riaditeľa, účtovníka, manažéra nákupu, konzultantov predaja, nakladača. Ak máte malý obchod, najskôr môžete kombinovať povinnosti riaditeľa a manažéra nákupu.

8

Okrem bežného obchodu nie je zlé vytvárať internetový obchod. Budete potrebovať webovú stránku, na ktorej bude prezentovaný sortiment tovaru a ceny.

9

Na otvorenie obchodu s autodielov pre zahraničné automobily potrebujete počiatočný kapitál 40 000 dolárov. Priemerná marža bude od 30 do 100%. Priemerný mesačný obrat obchodu môže byť v rozmedzí 10 000 dolárov, ziskovosť - od 30%. Podnik môžete získať späť do šiestich mesiacov - za rok.

Odporúčaná