obchodné

Ako otvoriť obchod s dverami

Ako otvoriť obchod s dverami

Video: Bez použitia násilia otvoril neuzamknuté dvere 2024, Júl

Video: Bez použitia násilia otvoril neuzamknuté dvere 2024, Júl
Anonim

Na otvorenie vášho malého obchodu potrebujete počiatočný kapitál, túžbu zarobiť si peniaze a trochu šťastia. V poslednej dobe sú obchody, v ktorých si môžete kúpiť alebo kúpiť nové dvere alebo okno, vždy populárne. Najmä v predvečer sviatkov: ako sa hovorí, pre niekoho dovolenku, ale pre niekoho opravu.

Image

Návod na použitie

1

Preskúmajte trh so stavebnými materiálmi a bytovými dekoráciami. Zistite, ktoré dvere sú nainštalované najčastejšie.

2

Zaregistrujte IP alebo LLC. Upozorňujeme, že ak sa rozhodnete zaregistrovať právnickú osobu, budete musieť všetky podrobnosti prediskutovať so spoluzakladateľmi vopred. Napríklad, kto bude zodpovedný za dodávku tovaru, kto je za výrobu, kto je za predaj, kto je za príjem atď. Ak sa chystáte spolupracovať s príbuznými, všetky tieto body by sa mali podrobnejšie prediskutovať. Zamyslite sa nad tým, či by ste mali začať podnikať sami, alebo by ste sa mali stať predajcom už známej spoločnosti.

3

Vytvorte názov obchodu. Nemalo by sa biť („Svet dverí “ alebo jednoducho „Dvere“). Malo by byť také, aby sa neskôr v reklame dalo ľahko poraziť. Trh dverí je nasýtený. Budete musieť prilákať pozornosť akýmkoľvek spôsobom.

4

Nájdite vhodnú miestnosť, ktorá by mala pozostávať z niekoľkých priestorov (kancelária, sklad, vzorkovňa, dielňa na výrobu dverí). Získajte pozitívne závery o stave priestorov od zdravotníckej služby a ministerstva pre mimoriadne situácie. Aby ste sa vyhli zbytočným prechádzkam po kurte, môžete si prenajať izbu od špecializovaného nákupného centra (napríklad zo stavebného centra), ale stále musíte zariadiť dielňu na výrobu dverí. Keby len preto, že priestor pre neho v nákupnom centre je ťažké vybaviť.

5

Nákup vybavenia potrebného na výrobu dverí. Samozrejme, elitné dvere sa pravdepodobne predajú vo vašom obchode. Ale na tento účel musíte najprv súhlasiť s autorizovaným predajcom alebo výrobcom o ich dodaní.

6

Uzavrieť dohody s dodávateľmi dreva alebo, ak máte v úmysle vyrábať dvere podľa existujúceho obstarávania, s drevospracujúcimi podnikmi. Ak máte v úmysle obchodovať ako oficiálny predajca, v budúcnosti budete musieť zadávať objednávky iba s existujúcimi katalógmi.

7

Uzatvárať dohody s dodávateľmi hardvéru a spotrebného materiálu. Nákup všetkých obchodných a priemyselných zariadení, súprav náradia. Ušetrite pri všetkých nákupoch. Ak vyrábate a predávate kvalitné dvere, kupujúci a zákazníci sa k vám čoskoro dostanú v rade.

8

Nájom kvalifikovaného personálu: predajcovia, montážni pracovníci a pracovníci v dielni (ak máte v úmysle otvoriť výrobu). Určite ich požiadajte, aby na pohovore preukázali praktické zručnosti.

9

Nastavte predaj. Kontaktujte stavebné firmy a ponúknite svoje služby na dodávku lacných dverí (čo je zvyčajne dôležité). Inzerujte na internete a ďalších médiách.

Odporúčaná