Druhy činností

Ako otvoriť obchod s elektrickým tovarom

Ako otvoriť obchod s elektrickým tovarom

Video: Как и где купить электроскутер цена за дешёвый citycoco 2021 надежный электромопед citycoco 2024, Júl

Video: Как и где купить электроскутер цена за дешёвый citycoco 2021 надежный электромопед citycoco 2024, Júl
Anonim

Otvorenie vlastného obchodu je jedným z najprijateľnejších spôsobov začatia podnikania. Hlavnou myšlienkou obchodu je, že kupujete tovar za veľkoobchodné ceny a predávate ho za vyššie ceny. Na maloobchodnom trhu existuje veľmi tvrdá konkurencia. Ak chcete uspieť, musíte ponúknuť kupujúcemu kvalitný produkt za dobré ceny s dobrými službami.

Image

Budete potrebovať

  • - dokumenty o registrácii skladu;

  • - povolenie na otvorenie hygienicko-epidemickej stanice;

  • - povolenie Generálneho riaditeľstva pre požiarny dohľad;

  • - povolenie vybaviť značku fasády;

  • - dokumenty o registrácii registračných pokladníc.

Návod na použitie

1

Rozhodnite o názve obchodu, počte zakladateľov, daňovom systéme, ktorý budete používať, a forme organizácie obchodu.

2

Vyberte si izbu pre obchod a v prípade kúpy objektu uzavrite nájomnú zmluvu alebo kúpnu zmluvu.

3

Kúpte si všetko potrebné vybavenie, rozhodnite sa pre prenájom správneho počtu zamestnancov.

4

Prejdite si registračný proces v zjednotenom štátnom registri právnických osôb, ako aj registráciu v IMNS. Získajte osvedčenie o registrácii, osvedčenie o registrácii a dokument o pridelení DIČ.

5

Zaregistrujte sa v mimorozpočtových fondoch (dôchodkové, zdravotné, sociálne poistenie).

6

Otvorte bankový účet spoločnosti v ktorejkoľvek banke a urobte pečať.

7

Získať povolenie od orgánu štátneho požiarneho dozoru. Na tento účel budete potrebovať list so žiadosťou, osvedčenie o registrácii obchodu, prenájom priestorov, plán ZINZ, poistnú zmluvu na objekt, dohodu o zriadení požiarneho poplachu. Okrem toho vymenujte jedného zo zamestnancov za osobu zodpovednú za požiarnu bezpečnosť a vykonajte jeho školenie.

8

Získajte povolenie od Sanitárnej a epidemiologickej stanice. Za týmto účelom musíte predložiť žiadosť, osvedčenie o registrácii skladu, zoznam sortimentu tovaru, nájomnú zmluvu pre priestory, lekársku dokumentáciu personálu, osvedčenia o tovare, zmluvy na odvoz odpadu a pevného odpadu.

9

Získajte povolenie na inštaláciu označenia fasády. Na tento účel budete potrebovať vyhlásenie overené notárom o kópii osvedčenia o otvorení spoločnosti a nájomnej zmluvy, pečať označenia osvedčená pečaťou obchodu, farebné fotografie miesta, kde sa má značka nainštalovať.

10

Registrujte registračné pokladnice. Na tento účel potrebujete vyhlásenie, nájomnú zmluvu, overený pas pokladnice, hologram údržby a štátny register, kópiu osvedčenia o otvorení skladu.

Venujte pozornosť

Nezabudnite, že od vašej spoločnosti sa bude požadovať súlad s požiarnymi, hygienickými a inými zákonmi. Za porušenie každého z vás bude zodpovedný.

Užitočné rady

Pred otvorením obchodu sa postarajte o implementáciu reklamnej spoločnosti, ktorá by prilákala zákazníkov do vášho obchodu.

Odporúčaná