obchodné

Ako otvoriť obchod s oblečením

Ako otvoriť obchod s oblečením

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl
Anonim

Podľa odborníkov je maloobchodný trh s odevmi prakticky „gumárenský“ - keďže sa na ňom už zúčastňuje veľké množstvo hráčov, v každom významnom meste sa objavuje stále viac nových obchodov. Každý, kto má stále stredne veľký počiatočný kapitál a chuť na módne veci, si v tejto oblasti ešte môže vyskúšať svoje šťastie.

Image

Budete potrebovať

  • - miestnosť s rozlohou asi 50 metrov štvorcových;

  • - základňa dodávateľov odevov;

  • - prvky pre dizajn obchodu, vyrobené v korporátnom štýle;

  • - súbor komerčných zariadení;

  • - tím predajných konzultantov a prichádzajúci účtovník.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa začať, váš obchod sa bude nachádzať na ulici alebo vo veľkom nákupnom centre. Druhá možnosť pre začínajúceho podnikateľa sa zdá byť oveľa prijateľnejšia - musíte uzavrieť dohodu iba so správou a nebudete sa musieť zaoberať žiadnymi kontrolnými orgánmi. Náklady na prenájom v obchodnom centre sa tiež zdajú byť dostupnejšie ako náklady na prenájom miestnosti na akomkoľvek mieste s vysokou premávkou „mimo“.

2

Ak ste na tomto trhu dobre orientovaní, vytvorte si základňu dodávateľov odevov vopred. Musíte si objednať tovar čo najskôr, v ideálnom prípade - šesť mesiacov pred otvorením obchodu. Ak sa vo svete módneho oblečenia stále necítite ako ryba vo vode, je lepšie brať franchising ako základ svojej práce a obchodovať pod jednou z existujúcich značiek podľa všetkých pokynov a odporúčaní svojho majiteľa.

3

Vytvorte originálny dizajn obchodu, ak sa stále rozhodnete pracovať výlučne na vlastnej koži - objednajte si značku vyrobenú v firemnom štýle. Pre niekoho, kto sa rozhodol pracovať na franšízovom systéme, tieto problémy s najväčšou pravdepodobnosťou nebudú vôbec existovať - ​​stačí sa držať dlhoročnej firemnej identity a návrhu siete, s ktorou ste uzavreli dohodu. Situácia je rovnaká ako v prípade komerčného vybavenia - regály, figuríny, zrkadlá, skenery čiarových kódov, rámy proti krádeži, ktoré si musíte buď kúpiť samostatne, alebo získať hotovú súpravu od spoločnosti franšízy.

4

Vyberte predajných konzultantov pre prácu vo vašom obchode s odevmi zverejnením inzerátov o pracovných miestach. Venujte veľkú pozornosť výberu personálu, vytvorte motivačný systém, aby sa predajcovia sami zaujímali o kvalitný zákaznícky servis, nezabudnite ich skontrolovať na slušnosť, taktnosť a čestnosť. Po zhromaždení tímu servisného personálu a po dohode o spolupráci tiež s prichádzajúcim účtovníkom môžete bezpečne začať pracovať.

Užitočné rady

Nebojte sa blízkosti obchodov, ktoré s vami konkurujú - v prípade maloobchodného oblečenia táto okolnosť nielen poškodí vaše podnikanie, ale aj naopak, môže to priaznivo ovplyvniť vaše podnikanie.

Ako otvoriť obchod s oblečením

Odporúčaná