obchodné

Ako otvoriť obchod s náhradnými dielmi pre zahraničné automobily

Ako otvoriť obchod s náhradnými dielmi pre zahraničné automobily

Video: Ako vymeniť vzpery kufra na SKODA FABIA 1 (6Y5) (NÁVOD AUTODOC) 2024, Júl

Video: Ako vymeniť vzpery kufra na SKODA FABIA 1 (6Y5) (NÁVOD AUTODOC) 2024, Júl
Anonim

Niektorí sa domnievajú, že otvorenie vlastného skladu náhradných dielov pre zahraničné automobily je dosť ťažké a drahé, pretože sú potrebné tieto obrovské prostriedky. Ale to tak nie je. Určite budú potrebné určité zdroje, ale všetko je oveľa jednoduchšie, ako si myslíte.

Image

Budete potrebovať

  • - prenajaté priestory;

  • - dodávateľ náhradných dielov;

  • - osobný bankový účet;

  • - notárske doklady;

  • - pokladňa.

Návod na použitie

1

Nájdite dodávateľa. Pre vašu vlastnú dôveru je tiež potrebné, aby ste mohli zorganizovať konkurenčné dodávky za správne ceny av čo najkratšom čase. V tejto fáze by ste mali monitorovať trh, aby ste našli najspoľahlivejšieho dodávateľa autodielov, aby ste zistili jeho ponuky a požiadavky. Venujte pozornosť základným charakteristikám, ako sú ceny, sortiment, dodacia lehota a jednoduché použitie.

2

Vyberte jednu z foriem organizácie podniku. Je potrebné poznamenať, že v súčasnosti najbežnejšou formou pre malú spoločnosť sú LLC a PBUL. Je nepravdepodobné, že sa v najbližších mesiacoch plánujete rozširovať, takže ušetrite peniaze.

3

Otvorte osobný bankový účet pre právnickú osobu. Pri registrácii spoločnosti je potrebné oznamovať rôzne doklady u notárskej verejnosti, ktorá si bude vyžadovať približne 500 rubľov. Ďalej si objednajte pečať spoločnosti (bude vás to stáť ďalších 500 rubľov) a kúpite si pokladňu (od 12 000 rubľov), nezabudnite ju zaregistrovať na daňovom úrade.

4

Vyberte vhodné miesto pre obchod. Je zrejmé, že je najlepšie nasadiť ho napríklad v nákupnom komplexe, ktorý nejakým spôsobom súvisí s autom alebo blízko benzínovej stanice atď. Poďte so zaujímavým znamením a môžete začať otvárať svoju spoločnosť!

Užitočné rady

Najprv si môžete objednať diely v sklade, stanú sa spotrebným materiálom, pre ktorý bude stály dopyt. Môžete ich tiež nainštalovať do výkladnej skrinky. Nie je potrebné prenajímať samostatný sklad. To vám umožní prijať tovar vo veľmi krátkom čase, takže nemusíte čakať dlho na vybavenie objednávok.Ak si stále chcete kúpiť malý sklad, určite nezabudnite zistiť, ktoré autá sú na osobitnom dopyte.

Náhradné diely pre zahraničné automobily. Ako otvoriť svoj vlastný podnik.

Odporúčaná