Druhy činností

Ako otvoriť obchod so zvieratami

Ako otvoriť obchod so zvieratami

Video: Nákupy pre PSA | čo kupujem pre svojich psov? 2024, Júl

Video: Nákupy pre PSA | čo kupujem pre svojich psov? 2024, Júl
Anonim

Napriek zúrivému tempu života, mnohí majú tendenciu mať aspoň akvárium alebo papagáje, ktorí nepotrebujú veľa pozornosti. Predajne domácich miláčikov sú preto užitočným a výnosným podnikom. Na otvorenie takéhoto obchodu nie sú potrebné veľké investície. Je dôležité nájsť miesto na dobrom mieste, uzavrieť zmluvy s dodávateľmi domácich zvierat a správne zaregistrovať firmu.

Image

Návod na použitie

1

Predajňa domácich miláčikov potrebuje malú miestnosť - najprv sa zmestí suterén o výmere asi 20 m2. Malo by sa však umiestniť priaznivo, čo znamená absenciu konkurentov. Je tiež dobré, ak sa váš obchod nachádza v blízkosti obchodu s potravinami a iných obchodov, takže je výhodné, aby k vám zákazníci prišli k týmto obchodom.

2

Zamyslite sa nad tým, čo budete predávať v obchode so zvieratami. Ľudia nepochybne najčastejšie kupujú jedlo pre psov a mačky a ich starostlivosť. Často ich však môžete kúpiť v bežných supermarketoch. Preto má zmysel diverzifikovať sortiment pochúťok pre zvieratá, prepravných prostriedkov a liekov. Okrem toho je možné kúpiť malé série tovaru pre akváriá, pretože popularita akvárií rastie.

3

Dohodnite sa s rôznymi dodávateľmi: niečo môže byť lepšie a lacnejšie s jedným a iné s druhým. Pokúste sa zúčastniť rokovaní sami, aby ste zhodnotili produkt a dohodli sa na možné zľavy.

4

Obchod s domácimi zvieratami bude potrebovať veterinárneho lekára. Podľa zákona musí byť v štáte, okrem toho prítomnosť hodín príjmu veterinárneho lekára zvýši prestíž vášho obchodu. Budete tiež potrebovať 2 predajcov, ktorí sa orientujú v produktoch pre spoločenské zvieratá, a účtovníka (môže prísť).

5

Ak chcete zaregistrovať obchod s domácimi zvieratami, môžete sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ. Nie je to drahé (registračný poplatok je iba 800 rubľov) a je to dosť jednoduché, pretože sa to robí na daňovom úrade v mieste bydliska. Nezabudnite však, že podľa zákona je individuálny podnikateľ zodpovedný za povinnosti svojho podnikania so všetkým majetkom. Ak vám to nevyhovuje, zaregistrujte spoločnosť s ručením obmedzeným. Najjednoduchšie je to urobiť s pomocou advokátskych kancelárií, ktorých služby sú lacné a šetria čas.

6

Osobitná propagácia obchodu s domácimi zvieratami sa spravidla nevyžaduje. Nastavte jasné znamenie, nakreslite šípky na asfalte, vodítka k vášmu obchodu. V označení by malo byť uvedené aj hodiny prijatia veterinárneho lekára. Po určitom čase bude zabezpečený príchod obyvateľov do vášho obchodu. Ak predávate vzácne výrobky pre zvieratá, môžete o tom inzerovať na internete.

Odporúčaná