obchodné

Ako otvoriť hodnotiacu firmu

Ako otvoriť hodnotiacu firmu

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Hodnotenie je široký pojem. Môžete hodnotiť nehnuteľnosti, podnikanie, zbierky atď. To znamená, že takmer každý potrebuje služby odhadcov z času na čas. Ak teda vytvoríte hodnotiacu spoločnosť, máte šancu rýchlo sa vyplatiť, ak personál vašej spoločnosti bude pozostávať z kvalifikovaných odborníkov a spoločnosť bude mať dobrú podporu.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, ktorú konkrétnu firmu na oceňovanie chcete otvoriť. Môže to byť buď široká spoločnosť so špecialistami na hodnotenie rôznych typov nehnuteľností, alebo vysoko špecializovaná spoločnosť. Všetko záleží na tom, čo bude vo vašom meste potrebné a ziskovejšie.

2

Zhromaždite tím odborníkov. Pre hodnotiacu firmu majú zamestnanci osobitný význam, pretože je len málo dobrých odhadcov, ktorí ich absolvujú iba niektoré univerzity. Okrem toho, ak otvoríte rozsiahlu hodnotiacu firmu, budete potrebovať špecialistov na hodnotenie veľmi odlišných typov nehnuteľností, ktoré bude ťažké nájsť. Buďte pripravení na skutočnosť, že predovšetkým od vzácnych odborníkov sa bude musieť nalákať existujúca firma.

3

Prenájom kancelárie v centre mesta, kde by ste mohli prijímať klientov. Malo by byť vhodné jazdiť do kancelárie, starať sa o parkovacie miesta. Kancelársky nábytok si môžete prenajať, aby ste ušetrili peniaze.

4

Zaregistrujte svoju spoločnosť. Najvýhodnejšie je vytvoriť spoločnosť s ručením obmedzeným - LLC. Za týmto účelom si môžete najať registračnú právnickú firmu, ktorej služby sú v súčasnosti lacné (7-15 tisíc rubľov). Môžete si zaregistrovať spoločnosť LLC a sami, ak vypracujete základné dokumenty, správne vyplníte registračný formulár, zaplatíte štátny poplatok (4 000 rubľov) a odošlete balík dokumentov daňovému úradu.

5

Návratnosť vášho podnikania závisí od jeho propagácie. Pokúste sa nájsť zákazníkov pred otvorením hodnotiacej firmy. Ak ste sa vy alebo zamestnanci spoločnosti predtým zúčastňovali na oceňovacích činnostiach, spravidla to nie je také ťažké, pretože staré spojenia zostávajú. Zákazníkov možno nájsť aj prostredníctvom profesionálnych komunít tých, ktorí potrebujú služby odhadcov (realitných kancelárií, zberateľov atď.). Pre súkromných klientov je dôležité, aby ste mali webovú stránku, pretože túto konkrétnu metódu vyhľadávania odhadcov najčastejšie používajú.

Odporúčaná