obchodné

Ako otvoriť LLC v Moskve

Ako otvoriť LLC v Moskve

Video: REAL MADRID 0-3 CSKA MOSKVA #UCL HIGHLIGHTS 2024, Júl

Video: REAL MADRID 0-3 CSKA MOSKVA #UCL HIGHLIGHTS 2024, Júl
Anonim

Spoločnosť s ručením obmedzeným je najbežnejšou formou organizácie podnikov. Postup registrácie je upravený federálnym zákonom o spoločnostiach s ručením obmedzeným. Preto sa otvorenie spoločnosti LLC v Moskve vo všeobecnosti vyskytuje, ako aj v iných mestách Ruskej federácie.

Image

Návod na použitie

1

Ak máte dosť času, máte právnika alebo účtovníka, ktorý vám poradí vo všetkých fázach registrácie spoločnosti, môžete tento proces začať sami. Majte na pamäti, že budete musieť nielen pripraviť všetky potrebné dokumenty (ktorých je veľa), ale navštíviť aj niekoľko vládnych agentúr: dôchodkový fond, fond zamestnanosti, fond sociálneho poistenia, fond povinného zdravotného poistenia, daňový inšpektorát a ďalšie. Najprv je potrebné vyhotoviť všetky základné dokumenty a získať adresu sídla spoločnosti. Nasleduje registrácia štatutárnych dokumentov na daňovom inšpektoráte, registrácia a príjem DIČ. Potom zostáva urobiť pečať a otvoriť si bankový účet organizácie.

2

Ak je to potrebné alebo ak je to potrebné, proces možno urýchliť získaním už založenej spoločnosti. Spracovanie dokumentácie zvyčajne trvá hodinu alebo dve a ste šťastným majiteľom spoločnosti s ručením obmedzeným. Zakúpená spoločnosť bude mať oficiálnu registrovanú adresu, úplnú registráciu a bude registrovaná na daňovom úrade. Dnes existuje mnoho spoločností, ktoré ponúkajú hotové spoločnosti LLC na nákup. Pred podpísaním dokumentu a zaplatením za nákup sa uistite, že máte celý zoznam dokladov: osvedčenie o štátnej registrácii spoločnosti a registráciu na daňovom úrade, výpisy z Jednotného štátneho registra, rozhodnutie o založení spoločnosti, informačný list potvrdzujúci pridelenie kódov Štátnej štatistickej komisii., oznámenia poistníkovi z mimorozpočtových fondov, doručovacie akty, prevzatie a ocenenie majetku, stanovy, tlač, dokumenty na konkrétnu adresu.

3

Registrácia spoločnosti LLC prostredníctvom sprostredkovateľa právnickej firmy na kľúč šetrí čas a znižuje riziko chýb v dokumentoch. K otázke výberu agenta by sa však malo pristupovať veľmi starostlivo a starostlivo. So spoločnosťou podpíšete zmluvu o poskytovaní služieb na registráciu spoločnosti a uskutočňujete zálohu. Celý proces trvá v priemere 7 - 10 pracovných dní. Pri tejto možnosti založenia spoločnosti LLC je možné ušetriť peniaze. Sprostredkovateľa môžete poveriť iba prípravou balíka dokumentov a všetkými ostatnými postupmi a platbami - urobte to sami.

webová stránka Federálnej daňovej služby

Odporúčaná