obchodné

Ako otvoriť kaderníctvo v Moskve

Ako otvoriť kaderníctvo v Moskve
Anonim

Asi najväčším problémom pre niekoho, kto sa rozhodol vybaviť kaderníctvo alebo malý kozmetický salón v hlavnom meste, je hľadanie miestnosti a potom vyriešenie mnohých formálnych otázok súvisiacich s používaním tejto miestnosti. Samozrejme, stále existuje vysoká konkurencia, ale v kaderníckom priemysle to nikdy nebude.

Image

Budete potrebovať

  • - miestnosť na prízemí obytnej budovy;

  • - súprava nábytku a vybavenia pre kaderníka (trieda nie nižšia ako priemer);

  • - znalosť všetkých nových „trendov“ v oblasti krásy a osobnej starostlivosti;

  • - niekoľko majstrov s dobrou povesťou (od štyroch do ôsmich).

Návod na použitie

1

Nákup (ak to finančné prostriedky umožňujú) alebo prenájom oblasti v prvom poschodí bytového domu s prístupom na preplnenú ulicu a možnosťou vytvorenia druhého východu - pre zamestnancov. Je tiež dôležité, aby miestnosť už bola pripojená k štandardnému súboru rozvodných sietí, prerušeniu dodávky vody, svetla a tepla, dobrý kaderník si to nemôže dovoliť. Môže byť problematické premiestniť priestory z bytového fondu do nebytových priestorov v Moskve, bolo by vhodné zveriť riešenie tohto problému špecializovanej spoločnosti poskytujúcej takéto právne služby.

2

Vybavte miestnosť, nie šetrite na opravu a dekoráciu finančných prostriedkov - dobrý interiér výrazne ovplyvňuje postavenie takej inštitúcie, ako je kaderníctvo. Možno budete musieť znova zariadiť izbu, oddeliť oblasť personálu od hlavnej haly, stojí za to poskytnúť správcovi pri vchode miesto. Nábytok a vybavenie pre kaderníka by mali byť v primeranej výške pre vašu inštitúciu - všetko by malo byť esteticky príjemné v kozmetickom salóne.

3

Zoberme si súbor služieb, ktoré vám poskytne kaderník, na základe skutočnosti, že čím viac, tým lepšie. Je ťažké prekvapiť moskovskú verejnosť niečím, všetky nové výrobky v kozmetickom priemysle sú okamžite absorbované, takže ak v niečom zaostáte, okamžite vás upúta. Majte prehľad o všetkých novinkách vo svojom odbore a skúste pridať čo najčastejšie inovatívne „nadšenie“ (tkanie afro vrkôčikov, nové metódy predlžovania vlasov atď.).

4

Nájdite známych majstrov a pokúste sa ich priviesť na svoje miesto. Môžete zvýšiť percentuálny podiel každej objednávky v porovnaní s tým, čo dostane kaderník od konkurenta, prácu si môžete spríjemniť napríklad usporiadaním teplých jedál alebo pridelením relaxačného priestoru pre zamestnancov. Personál v kozmetickom priemysle rozhoduje veľa - leví podiel klientov pre nich prichádza k dobrým majstrom, aj keď sa presťahujú do iného kaderníctva.

Ako otvoriť kaderníctvo v roku 2019

Odporúčaná