Druhy činností

Ako otvoriť tlač

Ako otvoriť tlač

Video: Online Kurz Access III. Expert: Programovanie vo #VBA - Ukážka - Makrá, Katalóg, Okná, Tlač 2024, Júl

Video: Online Kurz Access III. Expert: Programovanie vo #VBA - Ukážka - Makrá, Katalóg, Okná, Tlač 2024, Júl
Anonim

Študenti a školáci, súkromné ​​podniky a vládne agentúry - všetci potrebujú online tlačové služby. A priaznivci fotografovania nie sú proti potešeniu zo sledovania svojich obrázkov nie v elektronickej, ale v papierovej podobe. A reklamné agentúry bez tlačového materiálu sú lepšie, keď sa vôbec neotvárajú. Preto ste sa rozhodli pomôcť všetkým, ktorí trpia kvalitnou digitálnou tlačou, a chystali ste sa usporiadať salón alebo dokonca malú tlačiareň

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si vhodný priestor na otvorenie salónu alebo kopírovacieho centra. Môže ísť o obchodnú časť mesta alebo oblasť, kde sa nachádza niekoľko vzdelávacích inštitúcií. Uistite sa, že miestnosť, o ktorú ste sa starali vo svojom budúcom podniku, má v blízkosti vhodnú dopravnú križovatku. To pritiahne ďalších zákazníkov z iných oblastí mesta, ktorí naliehavo potrebujú napríklad objednávku stovky alebo dvoch vizitiek.

2

Vzhľadom na to, že tento druh podnikania nevyžaduje licencovanie, zbavujete sa potreby zhromažďovať ďalšie dokumenty, a preto nebudete strácať čas čakaním. Ak však chcete poskytovať služby na výrobu známok súbežne s tlačiarenskými službami, musíte získať licenciu vo Výskumnom ústave tlače v Moskve.

3

Vyberte si izbu vo vhodnej oblasti, ktorej veľkosť bude závisieť od počtu zariadení, personálu a poskytovaných služieb. Je vhodné rozdeliť miestnosť na 2 zóny. Na jednom mieste spotrebný materiál a ďalšie vybavenie, na druhom - stôl na prijímanie objednávok, pracovisko pre projektanta a operátora PC a stojan so vzorkami vašich výrobkov.

4

Nákup alebo prenájom profesionálneho vybavenia potrebného pre služby, ktoré plánujete poskytnúť (tlačiarne, risograf, súprava na spracovanie po tlači, počítače). Ak vám chýbajú peniaze alebo máte v úmysle otvoriť malý bod tlačových služieb, potom začnite pracovať nákupom alebo prenájmom bežného kancelárskeho vybavenia a sady tlačových služieb. To bude stačiť na tlač vizitiek alebo brožúr.

5

Ak plánujete rozšíriť svoj podnik, skúste uzavrieť dohody s priamymi dodávateľmi zariadení („Canon“, „Xerox“ atď.). Ušetrí sa tým údržba a modernizácia výroby.

6

Nájom zamestnancov. Uistite sa, že vedie pohovor a ak je to možné, testujte uchádzačov o pozície, pretože dnes si takmer každý študent myslí, že je špecialistom v oblasti dizajnu a tlače. Aj keď musíte platiť viac, ako ste pôvodne plánovali, kvalita služieb vysokokvalifikovaného zamestnanca pre vás pritiahne nových zákazníkov a rozdiel medzi očakávanou a skutočnou mzdou sa rýchlo vyplatí.

Odporúčaná