Druhy činností

Ako otvoriť pavilón s potravinami

Ako otvoriť pavilón s potravinami

Video: Deň otvorených dverí Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2024, Júl

Video: Deň otvorených dverí Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach 2024, Júl
Anonim

Obchod s potravinami je vždy žiadaným podnikom. Môžete zarobiť dobré peniaze na fyziologických potrebách jedla, ktoré používa väčšina podnikateľov na celom svete.

Image

Návod na použitie

1

Ak sa rozhodnete otvoriť svoj vlastný pavilón s potravinami, potom najskôr nájdite miesto s dobrou dopravou. Na trhu je veľa pavilónov, takže bude ľahké nájsť prázdny alebo prenajatý. Nezabudnite však sledovať tok zákazníkov na určitom území. Uistite sa, že vybraný objekt stojí v ceste potenciálnym zákazníkom.

2

Po výbere vhodného miesta sa zaregistrujte (IP alebo LLC - vy sa rozhodnete). Nezabudnite, že ak plánujete obchodovať s alkoholom, potom IP podľa súčasných právnych predpisov nebude fungovať.

3

Keď sú všetky dokumenty pripravené, začnite s výberom sortimentu pre obchod. Zoberme si špecifiká miesta, je to veľmi dôležité. Na trhu ľudia so stredným príjmom uprednostňujú nákup produktov. Tiež sem prichádzajú kupujúci, ktorí oceňujú čerstvosť zakúpených výrobkov, najmä mäsa, rýb, zeleniny a ovocia, mliečnych výrobkov. Kupujúci zvyčajne prichádzajú na trh za hromadné nákupy raz za týždeň.

4

Vyberte možnosť špecializácie na stánok s potravinami. Prvou možnosťou sú vysoko špecializované obchody, napríklad predaj rôznych odrôd čaju a kávy podľa hmotnosti alebo sladkostí. Druhou možnosťou je pravidelný obchod s potravinami. Sortiment by mal obsahovať: obilniny, korenie, cestoviny, syry a párky, maximálny možný počet značiek rastlinného oleja, konzervované výrobky, džúsy a minerálne vody, sladkosti, čaj a kávu, omáčky a majonézy, mrazené potraviny.

5

Venujte osobitnú pozornosť náboru zamestnancov. Koniec koncov, záleží na ňom, či sa kupujúci chcú do svojho obchodu vrátiť znova. Tiež sa uistite, že predajcovia majú sanitárne knihy, pretože kontroly v oblasti obchodu s potravinami sú celkom bežné.

6

Vyčlenil väčšinu rozpočtu na nákup komerčných a chladiacich zariadení. Ale skôr, ako si ju kúpite, majte na pamäti, že veľa výrobcov poskytuje svoje chladiace zariadenie zadarmo na obchodovanie s výrobkom svojej značky.

7

Preskúmajte ceny svojich najbližších konkurentov a vypracujte cenovú politiku.

Odporúčaná