Druhy činností

Ako otvoriť odevnú výrobu

Ako otvoriť odevnú výrobu

Video: Kompletní stavební systém Ytong 2024, Júl

Video: Kompletní stavební systém Ytong 2024, Júl
Anonim

Mnoho žien vie, ako šiť dobre, ale nie každá z nich je schopná otvoriť vlastnú šijaciu výrobu alebo aspoň začať s objednávkou doma. Aby ste mohli otvoriť výrobu odevov, musíte nielen porozumieť zložitosti šitia, ale tiež byť dobrým vodcom a mať schopnosti dizajnéra. Kde začať?

Image

Návod na použitie

1

Preskúmajte miestny trh s odevmi a opýtajte sa, či budete mať dôstojných konkurentov.

2

Zaregistrujte sa u miestneho daňového úradu podľa názvu spoločnosti alebo LLC. Získajte všetku potrebnú dokumentáciu (PSRN, DIČ, výpis z EGRIP / zjednoteného štátneho registra právnych subjektov, štatistické kódy), zaregistrujte pečať v MCI a otvorte bankový účet.

3

Nájdite miestnosť, ktorá by mala byť priestranná, dobre osvetlená a vetraná. Okrem dielne na šitie odevov by mala mať aj priestory pre sklad spotrebného materiálu, sklad hotových výrobkov, kanceláriu vedúceho a účtovníka. Prenajmite si alebo kúpte izbu vhodný pre všetky parametre. Pozvite zástupcov hasičského zboru, sanitárneho a epidemiologického dozoru a komisie životného prostredia, aby získali pozitívny názor na jeho stav.

4

Vytvorte kompetentný obchodný plán pre budúci podnik alebo zapojte odborníkov do jeho prípravy. V obchodnom pláne sa musí nevyhnutne uviesť plán podniku a všetky pracovné podmienky zamestnancov.

5

Nakupujte všetko potrebné vybavenie podľa technológií, podľa ktorých budete vyrábať odevy, a prihliadajte na špecializáciu vašej spoločnosti (detské, dámske odevy; košele, blúzky, nohavice, atď.). Usporiadajte miestnosť tak, aby v tomto procese neboli žiadne čkanie a prestoje.

6

Predtým, ako najmete kľúčových zamestnancov, kontaktujte svojich dizajnérov alebo navrhnite svoje vlastné modely odevov. Nakupujte látky a doplnky od spoľahlivých dodávateľov. Ak nechcete, aby bol váš tovar na sklade, neukladajte a nekupujte lacné tkaniny.

7

Rozhodnite sa, ako budete inzerovať svoje výrobky, alebo v prípade začiatočníkov uzavrieť niekoľko zmlúv s obchodmi a trhmi za dumpingové ceny a predstaviť vzorky tovaru, ktorý plánujete vyrobiť.

8

Prenájom hlavných zamestnancov. Pri pohovore požiadajte o preukázanie schopností strihania a šitia. Prenajmite si „svojich“ dizajnérov, aby výroba nestála a nepokračovala v spotrebnom tovare.

ako začať s výrobou odevov

Odporúčaná