obchodné

Ako otvoriť výrobu plastových okien

Ako otvoriť výrobu plastových okien

Video: Cez plastové okno vás vykradnú za chvíľku 2024, Júl

Video: Cez plastové okno vás vykradnú za chvíľku 2024, Júl
Anonim

Výroba plastových okien je z hľadiska ziskovosti veľmi atraktívnym odvetvím. Aby však podnik fungoval ako strojček, je potrebné riadne organizovať jeho prácu v počiatočnej fáze.

Image

Návod na použitie

1

Vykonajte prieskum trhu a vyhodnotte svoj potenciál skúmaním skúseností konkurentov. Vytvorte obchodný plán pre svoju spoločnosť s cieľom získať ďalšie prostriedky, pretože na otvorenie výroby kvalitných plastových okien budú potrebné vážne finančné prostriedky.

2

Prenajmite si alebo kúpte izbu pre dielňu na výrobu okien v závislosti od toho, či máte v úmysle otvoriť spoločnosť s minimálnou produktivitou (až 15 - 20 okenných štruktúr za deň) alebo vo veľkom meradle. Nainštalujte vetranie, dávajte pozor na svetlo. Nezabudnite urobiť všetky možné opatrenia, aby ste zabránili požiarom. Pamätajte, že to neurobíte pre pozitívny záver požiarneho dozoru, ale pre bezpečnosť samotnej výroby.

3

Prenájom kancelárie v bezprostrednej blízkosti dielne alebo v inej oblasti. Nezabudnite však, že v oboch prípadoch by kancelária mala mať aj malú showroom, kde by sa zákazníci mohli oboznámiť s vašimi výrobkami.

4

Uzatvárať dohody s dodávateľmi zariadení a zasklených okien. To je aj ďalšie, pretože je lepšie nakupovať priamo od výrobcov. Ak sa skutočne chcete postarať o kvalitu svojich okenných konštrukcií, podpíšte zmluvy iba s nemeckými výrobcami.

5

Prijímanie zamestnancov kontaktovaním personálnych agentúr alebo zasielaním do novín. Budete potrebovať meradlá, montážne firmy (najmenej 2 - 3 tímy každej špeciality), procesného inžiniera, majstrov z PVC a dvojskiel, vedúceho účtovníka, skladníka, právnika, manažéra predaja, technického personálu.

6

Získajte všetky potrebné certifikáty a licencie. Hlavnou požiadavkou na konštrukcie tohto druhu je znížená odolnosť proti prestupu tepla, inými slovami, tepelná vodivosť okien, ktorá by mala byť minimálna.

7

Umiestnite reklamu do médií, vytvorte si vlastnú webovú stránku. Objednávajte brožúry, vizitky a reklamu v exteriéri v agentúre. Nezabudnite, že na začiatku každý podnik pracuje so stratou, preto sa pokúste o čo najrýchlejšie vytvorenie systému predaja.

Odporúčaná