obchodné

Ako otvoriť príjem čistenia

Ako otvoriť príjem čistenia

Video: How to Deep Clean your PS4 Slim 2024, Júl

Video: How to Deep Clean your PS4 Slim 2024, Júl
Anonim

Dopyt po profesionálnej starostlivosti o odevy rastie s rastúcou pohodu obyvateľov miest a zrýchľuje sa ich život, čo im neumožňuje venovať väčšinu času sektoru spotrebiteľských služieb. Preto sú moderné formáty čistiacich staníc navrhnuté ešte viac pre budúcnosť, čo podľa odborníkov tento druh podnikania má.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory s rozlohou 150 metrov štvorcových, vzdialené od obytných budov;

  • - návrh suchého čistiaceho miesta, odsúhlasený vo viacerých prípadoch;

  • - súprava zariadenia na priemyselné chemické čistenie;

  • - personál (5 - 10 osôb).

Návod na použitie

1

Nájdite miestnosť, ktorá by zodpovedala vašim cieľom a mnohým požiadavkám, ktoré umožňujú organizácie na vybavenie pre chemické čistenie. Je pre vás dôležité, aby vám priestor v miestnosti umožňoval oddeliť prijímaciu a distribučnú plochu od výrobných priestorov a skladu a budova je napojená na výkonné inžinierske komunikácie (elektrina, voda, kúrenie, kanalizácia a vetranie). Pre inšpekčné orgány je dôležité, aby prijímacie stredisko pre chemické čistenie bolo najmenej 80 metrov od bytových domov a nachádzalo sa na prízemí samostatnej budovy.

2

Objednajte si projekt miesta čistenia v špecializovanej spoločnosti, a keď bude pripravený, koordinujte ho na oddelení architektúry a urbanizmu miestnej správy, v požiarnej inšpekcii a na oddelení Rospotrebnadzor. Povolenie sa často vyžaduje aj od environmentálnych služieb, ktoré vždy venujú pozornosť podnikom tohto druhu. Opätovné vybavenie budovy budúceho chemického čistenia (alebo jeho výstavby) sa oplatí až po absolvovaní celého reťazca predbežných schválení.

3

Preskúmajte trh so zariadeniami na pranie a chemické čistenie, pričom vezmite do úvahy všetky ponuky nových aj použitých zariadení. Veľkou výhodou dodávky nového zariadenia od výrobcu je jeho záručný servis a opravy, ako aj schopnosť organizovať školenia pre zamestnancov. Pre priemyselné chemické čistenie je potrebné niekoľko (najmenej dvoch) perchlóretylénových prístrojov, kabína na odstraňovanie škvŕn a niekoľko figurín so vzduchom v pare.

4

Získajte zamestnancov pre službu chemického čistenia. Počet zamestnancov závisí od veľkosti podniku, obvykle sú do výrobnej oblasti zapojení dvaja alebo traja ľudia a jeden na zbernom mieste. Najlepšou možnosťou pre personálnu politiku je nábor ľudí bez skúseností a kvalifikácie, berúc do úvahy najmä ich osobné kvality, a potom pre nich zorganizuje krátkodobé školenie.

Odporúčaná