obchodné

Ako otvoriť svadobný obchod

Ako otvoriť svadobný obchod

Video: One Wedding and a Funeral | Funny Clip | Classic Mr Bean 2024, Júl

Video: One Wedding and a Funeral | Funny Clip | Classic Mr Bean 2024, Júl
Anonim

Svadobné podnikanie môže ovplyvniť rôzne služby, ale jednou z najobľúbenejších a najziskovejších je prispôsobenie návrhárskych svadobných šiat. Tu budete potrebovať všetku svoju kreativitu a skúsenosti, aby ste vytvorili krásny rad slávnostných odevov.

Image

Budete potrebovať

  • - pracovný priestor;

  • - textilné vybavenie;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Výskum činnosti iných svadobných odevných spoločností vo vašej oblasti. Zistite, z ktorých oblastí dodávajú materiály. Špecializujú sa na šaty slávnych návrhárov alebo vyrábajú vlastnú líniu? Určite druhy materiálov, ktoré používajú a aké sú ich presné ceny. To vám pomôže vytvoriť obchod so svadobnými šatami, ktorý bude vynikať osobitným spôsobom vo vašej oblasti.

2

Vytvorte si vlastný dizajn svadobných šiat alebo uzavrite dohodu o propagácii odevnej rady talentovaného, ​​ak nie veľmi známeho návrhára. Uistite sa, že vy alebo dizajnér môžete vytvárať projekty na dlhú dobu, ktoré vždy zostanú na vrchole súčasnej módy, pretože línie svadobných šiat sa aktualizujú najmenej dvakrát ročne. Riešenia, ktoré ponúkate, by mali odrážať váš vlastný štýl, ale zároveň by mali byť pripravené v štýle ready-made (romantický, moderný, viktoriánsky, retro).

3

Prenajmite si alebo kúpte izbu pre svoju činnosť, najmite zamestnancov, kúpte šijacie potreby, látky, materiály. Budete potrebovať pohodlný priestor, kde môžete vy aj vaši zamestnanci vytvárať projekty, ako aj záujemcov o potenciálny záujem. Preskúmajte miesto, kde bude fungovať váš svadobný obchod, napríklad v centre mesta.

4

Vyrobte vzorové šaty na ukážku pre demonštráciu maloobchodným zákazníkom. Fotografujte šaty na modeloch a ukážte, ako vyzerajú vaše výtvory v akcii. Použite tieto fotografie na predstavenie projektov v portfóliu alebo na webovej stránke firmy.

5

Vytvorte značku pre svoju svadobnú firmu. Vytvorte si logo sami alebo pomocou návrhára a zaregistrujte ho. Malo by byť jedinečné, rozpoznateľné a malo by predstavovať typy svadobných šiat, ktoré vytvárate. Tento typ značky používajte na obchodnú korešpondenciu, vizitky, webovú stránku, brožúry, katalógy a štítky na šatách. Zoznámte sa s verejnosťou správne!

Odporúčaná