obchodné

Ako otvoriť podnik v Petrohrade

Ako otvoriť podnik v Petrohrade

Video: Podnikateľ v gastre: Viac ako polovica podnikov po kríze neotvorí 2024, Júl

Video: Podnikateľ v gastre: Viac ako polovica podnikov po kríze neotvorí 2024, Júl
Anonim

Ak sa rozhodnete začať podnikať v Petrohrade, v prvom rade musíte zvoliť správny smer a pripraviť podnikateľský plán. Je dôležité zvážiť niektoré ďalšie črty a nuansy pri otváraní podniku v hlavnom meste v severnej časti krajiny.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - pas;

  • - DIČ;

  • - žiadosť podľa č. UTII-2 (UTII) alebo forma 2-5-Účtovníctvo (USN);

  • - listy žiadostí;

  • - zakladateľská zmluva;

  • - Charta.

Návod na použitie

1

Naučte sa vlastnosti podnikania v Petrohrade. Samozrejme, veľa záleží na vašich osobných preferenciách, čo najlepšie rozumiete. V poslednej dobe však odborníci odporúčajú začínajúcim podnikateľom v Petrohrade venovať pozornosť napríklad obchodom so suvenírmi a cestovným ruchom, dodávkam japonského jedla, mobilným maloobchodným sieťam atď. Tieto činnosti sú najmenej nákladné a vyplatia sa v krátkom čase. Ale v každom podnikaní musíte nájsť svoje miesto a pokúsiť sa predstaviť niečo jedinečné na mestskom trhu, ktoré bude veľmi žiadané.

2

Vytvorte obchodný plán, ktorý popisuje vaše podnikanie. Zahrňte informácie o produktoch, službách, počiatočných nákladoch a marketingu. Podnikateľský plán zabezpečuje výber základných zásad pre budúce podnikanie. Opíšte všetky úlohy, ktoré sú potrebné pre úspešné fungovanie podniku. Tento dokument sa okrem toho dá použiť na získanie finančnej pomoci od bankových inštitúcií. Úvery začínajúcim podnikateľom za výhodných podmienok poskytuje banka Saint Petersburg, Citibank a SPBRR.

3

Ak to vaša činnosť umožňuje, zaregistrujte sa ako IP. Navštívte Centrum jednotného registrácie v Petrohrade, ktoré sa nachádza na adrese: st. Červený textilný pracovník, d. 10-12, písmeno „O“ alebo zaslať doporučený list. Vyplňte žiadosť vo forme schválenej rozhodnutím vlády P21001 a zaplatte štátny poplatok vo výške 400 rubľov. Pripojte kópie pasu a DIČ.

4

V prípade potreby zaregistrujte spoločnosť ako spoločnosť s ručením obmedzeným alebo ako akciová spoločnosť. Platiť štátny poplatok vo výške 2 000 rubľov a vyplniť žiadosť vo formulári P11001, vrátane všetkých formulárov žiadosti (pre vedúceho pracovníka, pre zakladateľov a tých, ktoré označujú druhy činností). Ak existuje viac zakladateľov, pripravte rozhodnutie alebo protokol, potom pokračujte v príprave súvisiacich dokumentov, ktoré zahŕňajú zakladateľskú listinu a stanovy.

5

Prenajmite si alebo kúpte vhodnú izbu. Je lepšie, ak minimálna kancelárska plocha je 20 m2. Predajná sieť (salóny, obchody) so skladmi vyžaduje maloobchodné priestory s plochou 30 m2 alebo viac. Sadzba nájomného v Petrohrade bude ročne od 600 dolárov za m2. Nezabudnite, že priestory by sa mali nachádzať v najpriaznivejšej oblasti pre vašu činnosť, preto si vopred preverte priemernú úroveň zárobkov a potreby obyvateľstva. Napríklad podnik s očakávaním strednej triedy sa môže nachádzať v okresoch Krasnoselsky, Moskva alebo Krasnogvardeisky. A už by sa mal otvoriť veľký podnik v okrese Vasileostrovsky, Admiralteysky alebo Nevsky.

6

Najímajte vyškolených odborníkov a organizujte tých správnych zamestnancov. Naplánujte reklamnú kampaň pre svoju firmu. Medzi efektívne kanály patria bezplatné tajné noviny, televízne reklamy, odborné brožúry a ďalšie tlačené médiá. Okrem toho by každá spoločnosť, ktorá si váži seba samého vo veľkej metropole, mala mať na internete svoju vlastnú webovú stránku. Nedávno v Petrohrade má čoraz viac podnikateľov sklon k vonkajšej reklame, ktorá ich umiestňuje na pouličné billboardy, svetelné značky a boxy, ktoré sú viditeľné na všetkých hlavných uliciach mesta.

Odporúčaná