obchodné

Ako otvoriť vlastnú garáž

Ako otvoriť vlastnú garáž

Video: SKUPINOVÉ MYSLENIE patokratov a ich lokajov likviduje celú spoločnosť a svet, ktorý sme poznali. 2024, Júl

Video: SKUPINOVÉ MYSLENIE patokratov a ich lokajov likviduje celú spoločnosť a svet, ktorý sme poznali. 2024, Júl
Anonim

Na otvorenie súkromného podniku nie sú potrebné rozsiahle hotovostné investície. Môžete začať malý. Na začatie vlastného podnikania postačí aj obyčajná garáž, ktorá je vhodná pre niekoľko druhov sľubných prác.

Image

Budete potrebovať

  • - dokončovacie materiály;

  • - vybavenie;

  • - náradie;

  • - stojany;

  • - vizitky.

Návod na použitie

1

Postarajte sa o usporiadanie garáže v závislosti od zvoleného smeru. Dokončite steny alebo omietnite, urobte kvalitný poter na podlahe, v prípade potreby dobre osvetľujte - kanalizáciu a kúrenie. Ak máte v úmysle skladovať cenné materiály a vybavenie v garáži, postarajte sa o spoľahlivý zámok a dokonca o bezpečnosť.

2

Pokúste sa otvoriť podnikanie priamo súvisiace s automobilmi. Nepokúšajte sa vykonávať veľké množstvo prác, pretože pravdepodobne nebudete konkurovať plnohodnotným servisným strediskám. Sústreďte sa na jednu z oblastí, kde majitelia automobilov môžu ľahko ušetriť. Môže to byť montáž a vyváženie pneumatík, umývanie, oprava karosérie, protikorózna úprava. Sofistikované opravy motorov, lakovanie si môžu nárokovať iba vaši priatelia, ktorí sú si vedomí vašej spoľahlivosti a reputácie. Je nepravdepodobné, že by bežní zákazníci riskovali zverenie týchto druhov opráv neznámemu majiteľovi garáží.

3

Ak to oblasť umožňuje, otvorte jednoduchú výrobu, ktorá vyžaduje minimálne množstvo vybavenia. Napríklad, ak máte zvárací stroj, začnite vyrábať kovové konštrukcie, dvere, mriežky atď. Uskutočnite krátku analýzu relevantného trhu a stanovte ceny podstatne nižšie ako ceny veľkých výrobcov.

4

Vybavte svoju garáž pre nepotravinársky sklad. Za týmto účelom namontujte stojany a nainštalujte niekoľko paliet. Môžete nastaviť niekoľko hodín denne, keď sa váš sklad otvorí pre zákazníkov. Ďalej môžete prevziať funkcie správcu skladu a vodiča špedície. V tomto druhu podnikania zohráva kľúčovú úlohu hľadanie aspoň jedného veľkého klienta, ktorý zaistí váš príjem.

5

Tlačte lacné vizitky. Na prednej strane uveďte druh vykonanej práce a kontaktné údaje. Na zadnej strane sú podrobné pokyny k vám. Distribuujte tieto vizitky do blízkeho okolia, medzi priateľov, v miestnych obchodoch, autoservisoch.

Odporúčaná