Druhy činností

Ako otvoriť vlastný obchod s detským tovarom

Ako otvoriť vlastný obchod s detským tovarom

Video: Aktívny senior - spokojný senior. Asertivita 2024, Júl

Video: Aktívny senior - spokojný senior. Asertivita 2024, Júl
Anonim

Myšlienka obchodovania s tovarom pre deti sa považuje za pomerne úspešnú: táto oblasť spotreby je navrhnutá tak, aby vyhovovala okamžitým potrebám najviac „rastúcej“ kategórie občanov. Ak chcete otvoriť svoj vlastný obchod s detským tovarom, musíte pri podnikaní v tomto odvetví vziať do úvahy množstvo funkcií a vypracovať podrobný obchodný plán.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite o forme organizácie. Najlepším riešením je individuálne podnikanie, ktoré sa vyznačuje nižším zdanením, zjednodušeným systémom účtovníctva a účtovníctva.

2

Vyberte si sortiment tovaru a služieb. Zamyslite sa nad tým, kde chcete začať: budú to hračky a doplnky pre deti, oblečenie a obuv, hygienické výrobky atď. Majte na pamäti, že pre mladých rodičov je ľahšie kúpiť všetok potrebný tovar na jednom mieste.

3

Vykonajte analýzu trhu. Zhodnoťte stav trhu: počet konkurentov, chyby v ich práci a výhody, potenciálna veľkosť spotrebiteľského segmentu. Poznanie situácie pomôže vsadiť na poskytovanie výnosnejších služieb a tovaru.

4

Vyberte si izbu. Výber umiestnenia obchodu je veľmi dôležitý. Vyhľadajte miestnosť od konkurencie, ale v blízkosti potenciálnych kupujúcich: preplnená oblasť s dobrou premávkou, blízkosť materských škôl a detských ihrísk. Prezrite si čo najviac možností a vyberte tú najlepšiu, prípadné následné prevody budú drahšie. Opravte priestory a prineste zariadenie. Pozvite profesionálneho dizajnéra alebo si vytvorte vlastný dizajn interiéru s detskou tematikou. Váš obchod by mal byť útulný a pohodlný. Skvelá voľba je navrhnúť pomocou postavičiek z rozprávok. Venujte pozornosť obchodnému zariadeniu a pokúste sa jeho dizajn čo najviac priblížiť všeobecnému štýlu miestnosti.

5

Nájom zamestnancov. Na otvorenie vlastného obchodu s detským tovarom potrebujete minimálny počet zamestnancov: priateľskí a kvalifikovaní predajcovia s potrebnými skúsenosťami, účtovník, pokladník, vedúci obchodu.

6

Vyhľadajte dodávateľov. Vyberte si dôveryhodných dodávateľov s dobrou povesťou a flexibilnými pracovnými podmienkami.

7

Vypočítajte návratnosť obchodu. Porovnať všetky položky príjmov a výdavkov, určiť výšku počiatočného kapitálu.

obchod s detskými výrobkami

Odporúčaná