Druhy činností

Ako otvoriť športový bar

Ako otvoriť športový bar

Video: All Sports Golf Battle 3 | Dude Perfect 2024, Júl

Video: All Sports Golf Battle 3 | Dude Perfect 2024, Júl
Anonim

Mnohým z nás nevadí kombinovať komunikáciu s priateľmi a sledovať živé vysielania z tenisového kurtu, futbalového ihriska alebo hokejovej schránky. Moderné športové bary ponúkajú príjemnú a nenápadnú zábavu nad pohárom piva. Ak máte radi šport sám, potom vám vlastný športový bar môže priniesť nielen dobrý zisk, ale aj morálnu spokojnosť. Čo treba urobiť pre otvorenie vlastného športového baru?

Image

Návod na použitie

1

Akékoľvek seriózne podnikanie, najmä otvorenie vlastného športového baru, bude vyžadovať, aby ste vypracovali kompetentný a podrobný obchodný plán. V obchodnom pláne sa budete musieť rozhodnúť o koncepcii inštitúcie s počiatočným kapitálom, ktorý ste ochotní minúť na otvorenie športového baru, s ďalšími nákladmi a odhadovanou dobou návratnosti. Potom budete musieť určiť umiestnenie svojej novej inštitúcie. Najlepšie bude, ak bude inštitúcia umiestnená v centre, aby ju mohli navštíviť obyvatelia rôznych častí mesta. Tiež sa uistite, že v okrese neexistuje inštitúcia, ktorá by zabránila nepríjemnej konkurencii.

2

Miestnosť pre športový bar by nemala byť príliš preplnená, pretože váš príjem bude závisieť od jeho kapacity. Dobrý športový bar by mal pojať 70 až 80 osôb alebo viac. Na rozdiel od reštaurácií a nočných klubov si dizajn športového baru nebude vyžadovať obrovské investície. Návštevníci ocenia kreatívny prístup k športovým témam. Napríklad môžete zavesiť na steny fotografie športovcov, vstupenky na zápasy, športové šály z celého sveta a ďalšie športové atribúty. Všetky druhy pohárov, plesov, klubov, rakiet a medailí budú v interiéri vyzerať skvele.

3

Ďalším krokom je nákup nábytku. Je lepšie umiestniť fanúšikovia na pohodlné pohovky pred obrazovku a kúpiť si viac stolov a stoličiek. Ústredným prvkom vašej inštitúcie bude obrovská plazmová obrazovka alebo projektor na celej stene. Mali by ste sa starať aj o reproduktory, aby ste počas obzvlášť horúcich vysielaní mohli zvuk naplno využiť.

4

Pri otváraní športového baru je tiež dôležité postarať sa o menu, ktoré sa ponúkne návštevníkom. Je veľmi dôležité, aby menu obsahovalo niekoľko druhov piva od lacných až po elitné odrody. Pokiaľ ide o jedlo, všetky druhy občerstvenia, plátky a občerstvenie by mali zaujímať dôležité miesto v ponuke športového baru. Nezabudnite na ženskú polovicu zákazníkov vrátane pestrých koktailov a rôznych dezertov v ponuke.

5

A samozrejme, úspech vašej novej inštitúcie bude vo veľkej miere závisieť od jej názvu. Najlepšie na tom je, že ak bude tento názov zodpovedať športovým subjektom, malo by byť ľahko zapamätateľné. Propagujte svoj športový bar v miestnych novinách a televíznych kanáloch, uskutočnite špeciálnu kampaň na prilákanie zákazníkov. Ak sa pokúsite čo najlepšie na vašom športovom bare, vyplatí sa to v nasledujúcom roku alebo dvoch.

otvorenie športového baru

Odporúčaná