Druhy činností

Ako otvoriť svoj vlastný televízny kanál

Ako otvoriť svoj vlastný televízny kanál

Video: Ako si SPRÁVNE založiť účet na YouTube a vylepšiť svoj YouTube kanál hneď od začiatku (Video Návod) 2024, Júl

Video: Ako si SPRÁVNE založiť účet na YouTube a vylepšiť svoj YouTube kanál hneď od začiatku (Video Návod) 2024, Júl
Anonim

Vytvorenie vlastného televízneho kanálu nie je také ľahké. Okrem veľa práce s dokumentmi a vybavením je tu ešte jedna vec, ktorá je pravdepodobne najdôležitejšia. Je potrebné zostaviť tím kreatívnych odborníkov, vylúčiť z nich rovnako zmýšľajúcich ľudí a nasmerovať všetku kreatívnu energiu na vytvorenie jedinečného televízneho produktu.

Image

Budete potrebovať

Vyjednávacie schopnosti, počiatočný kapitál, schopnosť presvedčiť a zaujať ľudí.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte svoj televízny kanál ako nové médium. Do týchto záležitostí sa zapája pomerne veľké množstvo spoločností, zoznam nájdete na internete. Ak chcete zaregistrovať televízny kanál, budete musieť urobiť niekoľko vecí. Rozhodnite o názve kanála, frekvencii vysielania, opíšte približný formát kanála, ako často bude vysielať, kto je cieľovým publikom, aké témy plánujete pokryť, aké miesto bude reklama na kanáli obsadzovať. Registračné obdobie zvyčajne netrvá dlhšie ako mesiac, náklady nepresahujú 10 000 rubľov. Budete tiež musieť zaplatiť štát. poplatok. Veľkosť štátu. Poplatok sa líši v závislosti od vysielacieho územia a témy kanála, ktorý ste nahlásili. Ak kanál zostaví jednotlivca, na registráciu z dokumentov sa vyžaduje iba fotokópia pasu.

2

Uverejnite nové oznámenie o kanáli na fórach profesionálnych novinárskych komunít, ako aj na všetkých televíznych zdrojoch. Opíšte približný koncept kanála a sformulujte kritériá, podľa ktorých budete vyberať zamestnancov - najmenej 1 rok praxe, záujem o témy vášho kanála, profesionalita, schopnosť pracovať v tíme … Uveďte e-mailovú adresu, na ktorú môžu ľudia posielať životopisy, a potom pozorne študujte všetky obnovenia a naplánovať rozhovory. S každým potenciálnym zamestnancom diskutujte o svojej vízii televízneho kanála. Ktorú časť práce je pripravený prevziať, aké materiály vykonal predtým (ak hovoríte s novinárom), na akom zariadení pracoval predtým (ak hovoríte s televíznym technikom). Vašou úlohou je zostaviť tvorivo aktívny, profesionálny tím.

3

Ak nemáte špeciálne vybavenie na výrobu televíznych programov, budete si ho musieť kúpiť alebo prenajať. Peniaze na nákup vybavenia si môžete požičať v ktorejkoľvek banke požiadaním o pôžičku. Ak navrhnete komerčný kanál, nebude ťažké to urobiť. Potom bude mať banka záruky, že môžete splatiť úver. Ak nemôžete získať pôžičku, môžete sa dohodnúť na spolupráci s akýmkoľvek videostúdiom alebo televíznym kanálom. Odtiaľ môžete prilákať ďalších pracovníkov. Každému zamestnancovi musí byť pridelený smer, na ktorý bude dohliadať - šport, kultúra, autá atď. v závislosti od predmetu vášho televízneho kanála.

Venujte pozornosť

Postarajte sa o jedinečnosť svojho kanála. Preštudujte si názor potenciálnych divákov, koľko sa zaujímajú o vzhľad televízneho kanála vybraného subjektu. Uskutočnite v tejto súvislosti sociálny prieskum pomocou rovnakých fór na internete.

Užitočné rady

Vždy sa zamerajte na to najlepšie. Nebojte sa vyskúšať niečo nové, prediskutovať nové formáty so svojimi zamestnancami, nebojte sa urobiť koncepciu dosť radikálnou alebo naopak konzervatívnou. Neboj sa extrémov, buďte kreatívni v myslení. Musíte absolútne pochopiť, na koho a prečo bude váš televízny kanál vysielať.

Odporúčaná